Ο Τσίπρας απαξιώνει εντελώς τον Καμμένο - Free Sunday
Ο Τσίπρας απαξιώνει εντελώς τον Καμμένο

Ο Τσίπρας απαξιώνει εντελώς τον Καμμένο

Τη βεβαιότητα του ότι “η κυβέρνηση θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ για να ολοκληρώσει τη θητεία της”, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm,

Ο υπουργός Επικρατείας επιβεβαιωσε πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εφόσον έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, προσέθεσε όμως ότι η κυβέρνηση θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ για να ολοκληρώσει τη θητεία της, προειδοποιώντας τον κ.Καμμένο να μην περάσει στην αντιπολίτευση:

«Δεν σημαίνει ότι ο κ. Καμμένος θα προσχωρήσει στην προσπάθεια της Ν.Δ. να πέσει η κυβέρνηση», είπε ο κ. Τζανακόπουλος, ο οποιος προσέθεσε ότι αυτό που προέχει είναι η ενότητα της κυβέρνησης και διαβεβαίωσε ότι ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρα θα συνεχίσει να έχει στενή συνεργασία με τον κ. Κοτζιά.

«Οι πολιτικές πρωτοβουλίες Ν. Κοτζιά όπως η Συμφωνία των Πρεσπών προχωρούν», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τις συντάξεις, ανέφερε πως έγινε ένα καθοριστικό βήμα, καθώς η Κομισιόν δεν απέστειλε επιστολή στην Αθήνα, ζητώντας διευκρινίσεις επί του σχεδίου προϋπολογισμού.

«Δεν έχω αμφιβολία ότι θα έχουμε και τυπική έγκριση από την Κομισιόν», συμπλήρωσε.