Ο Καμμένος εξαιρεί την Κουντουρά από τους "μακεδονοκλάστες" - Free Sunday
Ο Καμμένος εξαιρεί την Κουντουρά από τους "μακεδονοκλάστες"

Ο Καμμένος εξαιρεί την Κουντουρά από τους "μακεδονοκλάστες"

Νέο εσωκομματικό πρόβλημα προέκυψε στους ΑΝΕΛ μετά την δήλωση του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, ο οποίος κάλεσε όσους διαφωνούν με τη στάση του κόμματος να φύγουν.

Σήμερα ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θόδωρος Τοσουνίδης εξαίρεσε από όσους εξελήφθη ότι αφορά η αναφορά του κ.Καμμένου, την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, αλλά παραδέχτηκε ότι υπάρχει ζήτημα με τον βουλευτή, Θανάση Παπαχριστόπουλο και επανέλαβε τη δυσφορία για τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι υπουργός χωρίς να είναι βουλευτής.

«Δεν πρέπει να βιαζόμαστε για να κάνουμε μια δίκη προθέσεων. Κακώς εμπλέκεται το όνομα της εξαιρετικής και επιτυχημένης υπουργού Τουρισμού, Ελενας Κουντουρά. Δεν έχει δώσει λαβή για τέτοιους σχολιασμούς. Το Μακεδονοκλάστες πήγαινε για μη εκλεγμένους βουλευτές. Τώρα, ο Παπαχριστόπουλος έχει εκφράσει ξεκάθαρα τη θέση του».

Ο κ.Τοσουνίδης είπε «υπάρχει μια προοπτική όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών εκεί να έχουμε άρση εμπιστοσύνης. Εκεί δεν προσερχόμαστε» και προσέθεσε πως όταν δεν υπάρχει γεγονός, τότε δεν μπορεί κανείς να έχει ξεκάθαρη τοποθέτηση, σημειώνοντας ότι τη δεδομένη στιγμή οφείλουμε να εστιάσουμε στο «σπουδαίο κυβερνητικό έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια». «Το θέμα είναι, τι έχει παραχθεί εις όφελος του ελληνικού λαού μέχρι σήμερα, αυτό μετράει και αυτό πρέπει να μας απασχολεί».

Ο κ.Τοσουνίδης κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη,κάνοντας λόγο για υποκριτική στάση καθώς στο παρελθόν ήταν υπερ της σύνθετης ονομασίας, ενώ τόνισε πως ο μόνος στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να ρίξει την κυβέρνηση. «Ο Μητσοτάκης ψάχνει εναγωνίως τρόπο για να ρίξει την κυβέρνηση», κατέληξε.