Μάρτυρας υπερασπισης του Λυμπερόπουλου πάει ο Καμμένος - Free Sunday
Μάρτυρας υπερασπισης του Λυμπερόπουλου πάει ο Καμμένος

Μάρτυρας υπερασπισης του Λυμπερόπουλου πάει ο Καμμένος

Την απόφαση του να προσέλθει ως μάρτυρας υπεράσπισης του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, Θύμιου Λυμπερόπουλου στην αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει σε βάρος του η Beat ζητώντας αποζημίωση 260.000, ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός άμυνας, Πάνος Καμμένος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Η προσπάθεια τρομοκράτησης του προέδρου Θύμιου Λυμπερόπουλου που, όπως οφείλει, υπερασπίζεται τους οδηγούς ΤΑΞΙ δεν μπορεί να περάσει σε μια δημοκρατική χώρα. Είμαι μαζί του, τον στηρίζω μαζί με τους συναδέλφους του», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter Η Beat έχει αγωγή κατά του Θύμιου Λυμπερόπουλου, ζητώντας αποζημίωση ύψους 260.000 ευρώ, μετά τις επανειλημμένες αναφορές του γνωστού συνδικαλιστή πως η εταιρεία έχει βρει τρόπους να μην πληρώνει φόρους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ισχυρισμοί του Θύμιου Λυμπερόπουλου οδήγησαν σε ζημιά της εταιρείας, καθώς το 20% από τους περίπου 8.000 οδηγούς ταξί με τους οποίους συνεργάζεται, σταμάτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ.Λυμπερόπουλου προτίθεται να παραστεί και ο Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.