Αυτόνομη είσοδο στη βουλή, θα διεκδικήσει το ΠΟΤΑΜΙ - Free Sunday
Αυτόνομη είσοδο στη βουλή, θα διεκδικήσει το ΠΟΤΑΜΙ

Αυτόνομη είσοδο στη βουλή, θα διεκδικήσει το ΠΟΤΑΜΙ

Την διαβεβαίωση ότι το ΠΟΤΑΜΙ θα παει αυτόνομο στην κάλπη και δεν πρόκειται να ετεροπροσδιοριστεί έδωσε μιλώντας στο ράδιο Θεμα 104,6 ο νέος αντιπρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Μαυρωτάς.

«Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι το Ποτάμι έχει επτά βασικές θέσεις χωρίς να ετεροπροσδιορίζεται εκ των προτέρων ότι πάει με τον ένα ή τον άλλο» είπε ο κ. Μαυρωτάς, ο οποίος χαρακτήρισε την αυτόνομη πορεία «τελειωμένο πράγμα».

Σε ότι αφορά στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ.Μαυρωτάς διευκρίνισε ότι δεν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας καθώς, όπως είπε «υπάρχει θετική προδιάθεση να στηρίξουμε τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά υπάρχουν επιφυλάξεις από δύο βουλευτές»,α ναφερόμενος στους κυρίους Ψαριανό και Αμυρά.

«Είναι άλλο η στηριξη της κυβέρνησης που είναι πιο αυστηρή η κομματική θέση και άλλο η θέση σε επιμέρους νομοσχέδια» πρόσθεσε ο κ. Μαυρωτάς.

Ο κ. Μαυρωτάς απεδωσε την εκλογή αντιπροέδρου στην επιθυμία να μην δημιουργείται «εικόνα αρχηγοκεντρικού κόμματος».

«Είναι ένα νέο ξεκίνημα μετά την είσοδό μας στο Κίνημα Αλλαγής και την έξοδό μας τον Ιούλιο. Είχαν παγώσει ορισμένες διαδικασίες λόγω καλοκαιριού και τώρα είναι η ώρα να ζεστάνουμε ξανά για να κάνουμε πιο ξεκάθαρο το πολιτικό μας στιγμα» κατέληξε ο κ. Μαυρωτάς οριοθετώντας ως στόχο του Ποταμιού ως «μεγάλο στοίχημα» το 3% στις επόμενες εκλογές