Η Αθήνα έχει σκουριάσει και θέλει ανατροπές, λέει ο Κ.Μπακογιάννης - Free Sunday
Η Αθήνα έχει σκουριάσει και θέλει ανατροπές, λέει ο Κ.Μπακογιάννης

Η Αθήνα έχει σκουριάσει και θέλει ανατροπές, λέει ο Κ.Μπακογιάννης

«Το στοίχημα είναι, να μην είναι γνωστή μόνο για την Ακρόπολη, αλλά ως μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα», είπε σήμερα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό θέμα 104,6, ο Κώστας Μπακογιάννης.«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, γιατί την Αθήνα πρέπει να τη σέβεσαι, είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας», είπε και προσέθεσε ότι παντού βλέπει μία εικόνα εγκατάλειψης.

«Εμείς δίνουμε βάση στον τομέα της καθημερινότητας, στην ασφάλεια, σε αυτά που αφορούν τους πολίτες», είπε ενώ διέψευσε ότι βάζει υποψηφιότητα στον Δήμο προκειμένου να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

«Αν με ενδιέφερε, θα το είχα κάνει πάρα πολλά χρόνια αυτό. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι αγαπώ πολύ την αυτοδιοίκηση. Αυτό που χρειάζεται ο Δήμος είναι σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έναν δήμαρχο, που θα δώσει μάχες».

Αναφερόμενος στην δημαρχεία Καμίνη, είπε «νομίζω ότι έχει κριθεί στην συνείδηση των πολιτών. Κρατάμε τα θετικά, η Αθήνα θέλει ανατροπές θέλει αλλαγές. Ο Δήμος έχει γεράσει, έχει σκουριάσει ο Δήμος πρέπει να ξανανιώσει».

Μιλώντας για την πρότασή του, το Πολυτεχνείο να μετατραπεί σε συνέχεια του Μουσείου, είπε ότι «είναι μια πρόταση που μπορεί να υλοποιηθεί γρήγορα και με μικρό κόστος.