Αιχμές Κοτζιά για Τσίπρα: Αν ήμουν ακόμη ΥΠΕΞ θα τράβαγα τα αυτιά του Ζάεφ - Free Sunday
Αιχμές Κοτζιά για Τσίπρα: Αν ήμουν ακόμη ΥΠΕΞ θα τράβαγα τα αυτιά του Ζάεφ

Αιχμές Κοτζιά για Τσίπρα: Αν ήμουν ακόμη ΥΠΕΞ θα τράβαγα τα αυτιά του Ζάεφ

Ο Νίκος Κοτζιάς άφησε εμμέσως πλην σαφώς αιχμές προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που έχει αναλάβει και το υπουργείο Εξωτερικών μετά από την αποχώρησή του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάερφ περί Μακεδόνων του Αιγαίου.

«Θα τράβαγα τα αυτιά του Ζάεφ με όλους τους τρόπους, αν ήμουν στη θέση του υπουργού Εξωτερικών», τόνισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Επίσης δήλωσε ότι: «Δεν βρήκα τίποτα στις δηλώσεις του Ζάεφ σχετικό με Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα. Αυτό για τη γλώσσα υπάρχει… Αλλά η γλώσσα καθιερώθηκε από το 1994» επανέλαβε ο Νίκος Κοτζιάς ο οποιος σημείωσε επίσης ότι δεν μπορεί να γίνεται λόγος για παραβίαση της συμφωνίας των Πρεσπών από την στιγμή που αυτή η συμφωνία δεν έχει τεθεί σε ισχύ.

Παράλληλα, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο, προσθέτοντας ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ο τελευταίος που θα ήθελε εκλογές: «Ο Καμμένος είναι ο τελευταίος που θα ήθελε εκλογές για το Σκοπιανό. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα επανεκλεγεί».