Η απάντηση του Νίκου Παππά για την σχέση του με τον Μανώλη Πετσίτη - Free Sunday
Η απάντηση του Νίκου Παππά για την σχέση του με τον Μανώλη Πετσίτη

Η απάντηση του Νίκου Παππά για την σχέση του με τον Μανώλη Πετσίτη

Αποφεύγοντας να δώσει επί της ουσίας απάντηση ο Νίκος Παππάς παραδέχθηκε ότι ο κ. Πετσίτης είναι φίλος του και συμμαθητής του δηλωνοντας χαρακτηριστικά σε συνέντευξη στο «Στο Κόκκινο» ότι «αρμόδιος να απαντήσει για την πορεία του είναι ο ίδιος ο Μανώλης Πετσίτης», ενώ παραδέχθηκε ότι κάποια στιγμή ο κ. Πετσίτης ήταν πολύ κοντά του και δεν αρνήθηκε ότι ήταν οδηγός του!

«Το είναι φίλος μου και συμμαθητής μου αλίμονο. Ήταν κάποια στιγμή εθελοντικά κοντά μου… ».Συνέχισε όμως σημειώνοντας πως «Ο κ. Πετσίτης είναι ο ίδιος αρμόδιος για να απαντήσει για την πορεία του», ενώ πρόσθεσε ότι «επί δικής μας διακυβέρνησης δεν υπήρξε καμία εύνοια συμφερόντων». Μάλιστα, επιχείρησε να δείξει πως πρόκειται «για σκανδαλολογία» που εκπορεύεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Παππάς είπε χαρακτηριστικά ότι «επειδή η Νέα Δημοκρατία «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της» και «της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι» στην οικονομία, σκανδαλολογεί ασύστολα. Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση».

Ειδικά για τα χρέη εταιρείας συμφερόντων Λαυρεντιάδη προς την ΔΕΠΑ, ο κ. Παππάς τόνισε ότι η ΝΔ «έχει επιλέξει να «σηκώσει» πολιτική αντιπαράθεση -με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία- είναι σαφές ότι τα χρέη … δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως».