Ο Καμμένος δίνει ημερομηνία εξόδου από την κυβέρνηση - Free Sunday
Ο Καμμένος δίνει ημερομηνία εξόδου από την κυβέρνηση

Ο Καμμένος δίνει ημερομηνία εξόδου από την κυβέρνηση

Την προαναγγελία ότι θα παραιτηθεί, εάν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών από την βουλή της πΓΔΜ, έκανε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, από την 1η Στρατιά στη Λάρισα την οποία επισκέπτεται από νωρίς το πρωί.

«Eάν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από τη βουλή της ΠΓΔΜ εγώ θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας», είπε ο κ.Καμμένος, απευθυνόμενος σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ο οποίος επανέλαβε την άποψη του ότι «οι Σκοπιανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις και αυτό οδηγεί στην απαξίωση αυτής της συνθήκης» και ότι «η συμφωνία είναι νεκρή».

Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τους γείτονες να καταλάβουν ότι «συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα” και τόνισε πως “θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία” είπε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος στους αξιωματικούς, ο Υπουργός Άμυνας τόνισε: “Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε πολιτική απόφαση, οι ένοπλες δυνάμεις δεν εμπλέκονται στην πολιτική ζωή του τόπου και συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά”.