Ο ΠτΔ καταδικάζει, ο Τσίπρας μιλά για δειλούς και το ΚΚΕ για προβοκάτορες, η Φώφη καταγγέλλει τη στοχοποίηση - Free Sunday
Ο ΠτΔ καταδικάζει, ο Τσίπρας μιλά για δειλούς και το ΚΚΕ για προβοκάτορες, η Φώφη καταγγέλλει τη στοχοποίηση

Ο ΠτΔ καταδικάζει, ο Τσίπρας μιλά για δειλούς και το ΚΚΕ για προβοκάτορες, η Φώφη καταγγέλλει τη στοχοποίηση

Την αμέριστη συμπαράστασή του, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στον «ΣΚΑΙ», εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, μαζί με την απερίφραστη καταδίκη της συγκεκριμένης ενέργειας ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον διευθυντή της Εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Αλέξη Παπαχελά και του ζήτησε να διαβιβάσει, στους Γιάννη και Θέμη Αλαφούζο καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «ΣΚAÏ», «την αμέριστη συμπαράστασή του και την εκ μέρους του απερίφραστη καταδίκη της εγκληματικής και προκλητικώς αντιδημοκρατικής ενέργειας εναντίον του Σταθμού».

Επίθεση δειλών και σκοτεινών δυνάμεων στη Δημοκρατία χαρακτήρισε την επίθεση στον ΣΚΑΙ, με δήλωση του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι επίθεση δειλών και σκοτεινών δυνάμεων απέναντι στην ίδια τη δημοκρατία. Δεν πρόκειται, όμως, να πετύχουν το στόχο τους. Ούτε να τρομοκρατήσουν, ούτε να αποπροσανατολίσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωση του ο Πρωθυπουργός, εκφράζοντας παράλληλα την ειλικρινή του συμπαράσταση στους δημοσιογράφους και στους εργαζόμενους του σταθμού.

«Για πλήγμα κατά της δημοκρατίας δεν αρκεί η λεκτική καταδίκη, οι δράστες πρέπει να βρεθούν», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά για την έκρηξη στο ΣΚΑΪ μετά από επίσκεψη της στο κτήριο του σταθμού που υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.Παράλληλα τόνισε ότι «η κυβέρνηση επιβάλεται να δώσει ένα μήνυμα ότι δεν ανέχεται τη βια».«Η στοχοποίηση πολιτικών κομμάτων και μέσων ενημέρωσης είναι σε έξαρση και αυτό είναι απαράδεκτο, να δοθεί ένα τέλος στα διχαστικά κηρύγματα που τελικά ρίχνουν νερό στο μύλο όσων επιβουλεύονται τη δημοκρατία. Αφύπνιση από όλους μας» κατέληξε η κυρία πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Οι ενέργειες αυτές είναι απόλυτα καταδικαστέες. Λειτουργούν, εκτός των άλλων, ως άλλοθι για την ένταση της καταστολής και βοηθούν αντικειμενικά εκείνους, που θέλουν να επιβληθεί κλίμα φόβου και σιγή νεκροταφείου στον λαό» τονίζεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ για την έκρηξη.