Στη βουλή κάνει προεκλογική εκστρατεία για το Δήμο Θεσσαλονίκης, η Νοτοπούλου - Free Sunday
Στη βουλή κάνει προεκλογική εκστρατεία για το Δήμο Θεσσαλονίκης, η Νοτοπούλου

Στη βουλή κάνει προεκλογική εκστρατεία για το Δήμο Θεσσαλονίκης, η Νοτοπούλου

Από τη βουλή ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, η Υφυπουργός Μακεδονίας -Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, λίγες μέρες μετά τον διορισμό της, ως υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ, από τον πρωθυπουργό στη συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Στην πρώτη της ομιλία στη βουλή, η οποία αφορούσε τον προϋπολογισμό, η κυρία Νοτοπούλου κάλεσε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συγκροτήσουν προοδευτικό μέτωπο κατά του φιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς και να δώσουν «τον γλυκό αγώνα».Η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης μιλώντας για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2019 απαρίθμησε τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη όπως το ΜΕΤΡΟ για να υποστηρίξει ότι η πόλη «δεν έχει σχέση με την Θεσσαλονίκη του 2014 της απαξίωσης και της παρακμής» και να προσθέσει: «Να τι έκανε το γραφείο του πρωθυπουργού» του οποίου η κυρία Νοτοπούλου προϊστατο εως πρόσφατα.

«Τολμάμε. Προχωράμε στην Βόρεια Ελλάδα του αύριο. Στην Θεσσαλονίκη που γίνεται μητρόπολη των Βαλκανίων. Η Θεσσαλονίκη γίνεται διπλωματικός κόμβος» σημείωσε μεταξύ άλλων. Παράλληλα χαρακτήρισε «δίκαιη και έντιμη» την Συμφωνία των Πρεσπών που «διασφαλίζει το εθνικό συμφέρον και προστατεύει την Μακεδονία».«Ανάπτυξη χωρίς αυτοδιοίκηση δεν γίνεται. Ο Κλεισθένης είναι το πρώτο σημαντικό βήμα» ανέφερε η Κατερίνα Νοτοπούλου επανερχόμενη στα αυτοδιοικητικά για να υποστηρίξει σχετικά με την υποψηφιότητά της «έχουμε κομματική ταυτότητα. Δεν την κρύψαμε αλλά δεν κάναμε διακρίσεις. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι πια για τα μικρά αλλά μπαίνει στον διεθνή χάρτη με αξιώσεις. Δεν φοβόμαστε την σύγκριση, την επιδιώκουμε και όποιος φοβάται την σύγκριση την απαξιώνει με fake news».«Η Θεσσαλονίκη δεν έχει χώρο για την ακροδεξιά. Καλούμε κάθε προοδευτικό πολίτη και δημοκράτη να συμβάλει στην συγκρότηση ενός προοδευτικού μετώπου ενάντια στον φιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Να μην μείνει με τον αγώνα τον άπιαστων οραμάτων αλλά με τον γλυκό αγώνα» ανέφερε η κ.Νοτοπούλου.