Αμυράς: Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας - Καμμένος: Για νυφούλα καλός είσαι - Free Sunday
Αμυράς: Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας - Καμμένος: Για νυφούλα καλός είσαι

Αμυράς: Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας - Καμμένος: Για νυφούλα καλός είσαι

Έντονο διάλογο είχαν στη βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της τροπολογίας αναβάθμισης των F-16. «Βιαστήκατε να φέρετε αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί βιαστήκατε; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που χειρίζεστε ως μέλος αυτής της κυβέρνησης;» είπε ο κ. Αμυράς. 

«Μετά τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι και όταν συμφωνήσετε θα σας απαντήσω. Αφού τα βρείτε και μεταξύ σας και διαπραγματευτείτε και με τους άλλους, θα σας απαντήσω . Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω...» ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας διότι επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει τη συμφωνία για το Μακεδονικό και τώρα κάνετε τάχα μου αντάρτικο. Σας ερωτώ είναι το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας; Βιάζεστε πολύ. Μάλλον θα είναι το τελευταίο σας, αλλά σίγουρα ο αποχωρισμός από τους Συριζαίους θα είναι δύσκολος. Και για εκείνους και για εσάς. Δεν ξέρω αν μαζί τα φάγατε, αλλά μαζί τα κάνατε σίγουρα», απάντησε ο κ. Αμυράς.

«Για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως», του είπε ο κ. Καμμένος. «Αυτή τη φαιδρότητα να τη σταματήσετε παρακαλώ. Δεν είστε στην ΚΟ των ΑΝΕΛ», ανταπάντησε ο βουλευτής του Ποταμιού.