Όχι από Κατσίκη και Σαρίδη σε ψήφο εμπιστοσύνης, δεν την αποκλείει ο Δανέλης - Free Sunday
Όχι από Κατσίκη και Σαρίδη σε ψήφο εμπιστοσύνης, δεν την αποκλείει ο Δανέλης

Όχι από Κατσίκη και Σαρίδη σε ψήφο εμπιστοσύνης, δεν την αποκλείει ο Δανέλης

Όχι θα ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης, αν ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης από τον πρωθυπουργό, ενώ αρνητικός εμφανίστηκε και ο Βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος όμως δεν απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο.

«Βεβαίως θα ψηφίσουμε κατά γιατί όταν ζητείται ψήφος εμπιστοσύνης για τη Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία διαφωνούμε θα ήταν οξύμωρο να μην το κάναμε» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ενώ ο κ.Σαρίδης διευκρίνισε στον ΣΚΑΙ ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης αν ζητηθεί πριν τη ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ.Κατσίκης είπε ότι «το έχει τονίσει πολλάκις ο Καμμένος εδώ και καιρό ότι θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση και ότι ο μικρός κυβερνητικός εταίρος δεν θα υπάρχει και υποστήριξε, ότι «αυτή τη στιγμή μια αντίθετη προς την κομματική γραμμή έχει εκφραστεί, αυτή του Παπαχριστόπουλου».

Στην ερώτηση αν εννοεί ότι οι υπόλοιποι βουλευτές θα συνταχθούν με τη γραμμή Καμμένου ότι «αυτό λέω πως οι υπόλοιποι βουλευτές θα ακολουθήσου την κομματική γραμμή».

«Θεωρώ ότι η συνέπεια στο βασικό ζήτημα, της Συμφωνίας των Πρεσπών σου δημιουργεί και την υποχρέωση, αφού η ψήφος εμπιστοσύνης για αυτό το πράγμα ζητείται, αλλιώς δεν θα υπήρχε ζήτημα μη δεδηλωμένης, θεωρώ ότι αυτό είναι συνδεδεμένο και δεν πάει χωριστά», ανέφερε ο κ.Δανέλλης.