Νέα μετάθεση στο ραντεβού με τον Τσίπρα επιδιώκει ο Καμμένος - Free Sunday
Νέα μετάθεση στο ραντεβού με τον Τσίπρα επιδιώκει ο Καμμένος

Νέα μετάθεση στο ραντεβού με τον Τσίπρα επιδιώκει ο Καμμένος

Την πρόθεση του Πάνου Καμμένου να γίνει μετά την κατάθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Βουλή των Ελλήνων το ραντεβού του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, διαρρέουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στενοί συνεργάτες του προέδρου των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τους οποίους ο αρχηγός των ΑΝΕΛ προσανατολίζεται να θέσει στον πρωθυπουργό τους όρους του βελούδινου διαζυγίου που δεν εγείρουν ζήτημα δεδηλωμένης για την κυβέρνηση και παράλληλα εξασφαλίζουν στον Πάνο Καμμένο την διατήρηση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας που τελεί υπό διάλυση.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, στην συνάντηση αυτή ο Πάνος Καμμένος προτίθεται να ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρει από την κυβέρνηση τους υπουργούς που προέρχονται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και μπήκαν στο υπουργικό συμβούλιο έπειτα από εισήγηση του κ. Καμμένου και να οδηγηθούν τα δύο κόμματα θα οδηγηθούν σε συναινετική λύση της συνεργασίας τους.

Εάν ο πρωθυπουργός διατηρήσει στο υπουργικό συμβούλιο τους αντάρτες από τους ΑΝΕΛ, ο υπουργός Άμυνας είναι έτοιμος να προχωρήσει σε πολιτική σύγκρουση. «Αν δεν το δεχθεί ο Τσίπρας θα πάμε σε ρήξη» έλεγε συνεργάτης του Πάνου Καμμένου.