Ψαριανός: Η Συμφωνία των Πρεσπών μπάζει, εγώ και ο Αμυράς θα καταψηφίσουμε - Free Sunday
Ψαριανός: Η Συμφωνία των Πρεσπών μπάζει, εγώ και ο Αμυράς θα καταψηφίσουμε

Ψαριανός: Η Συμφωνία των Πρεσπών μπάζει, εγώ και ο Αμυράς θα καταψηφίσουμε

Τη στάση που θα κρατήσει κάθε βουλευτής του Ποταμιού αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών αποκάλυψε ο Γρηγόρης Ψαριανός, τονίζοντας ότι ο ίδιος θα καταψηφίσει καθώς θεωρεί ότι «η συμφωνία μπάζει»

Πάνω από τέσσερις ώρες διήρκεσε το βράδυ της Πέμπτης, η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού για τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως δήλωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

«Δεν καταφέραμε να προσέλθουμε σε μία ενιαία στάση απέναντι στο ζήτημα», δήλωσε ο βουλευτής και πρόσθεσε ότι «θα ψηφίσουμε κατά συνείδηση».

Ο κ. Ψαριανός διευκρίνισε ότι Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιώργος Μαυρωτάς θα ψηφίσουν «ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο ίδιος και ο Γιώργος Αμυράς θα ψηφίσουν κατά της Συμφωνίας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, πρόσθεσε ότι ο Σπύρος Λυκούδης θα αποφασίσει σήμερα ποια στάση θα κρατήσει. «Νομίζω ότι είναι μεταξύ του ναι και της αποχής», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς πώς κρίνει το γεγονός ότι παρότι μόλις πέντε οι βουλευτές του Ποταμιού, υπάρχουν τρεις διαφορετικές απόψεις, ο κ. Ψαριανός απαντήσει ότι αυτό «δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα».

«Είναι ένα ελεύθερο κίνημα εθελοντών όπου και τα κεντρικά στελέχη κι ο επικεφαλής είχαμε πει από την πρώτη μέρα ότι σε οποιαδήποτε ζήτημα κάθε βουλευτής μπορεί να ψηφίζει κατά συνείδηση, εκτός από κορυφαίες στιγμές στρατηγικών επιλογών, δηλαδή εάν στηρίζουμε μια κυβέρνηση», διευκρίνισε ο κ. Ψαριανός.