Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων της ΝΔ στις εθνικές εκλογές - Free Sunday
Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων της ΝΔ στις εθνικές εκλογές

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων της ΝΔ στις εθνικές εκλογές

Την πρώτη λίστα με υποψήφιους βουλευτές έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι την ώρα που η κυβέρνηση- κουρελού προσπαθεί να επιβιώσει με υλικά και μεθόδους του παρελθόντος, η Ν.Δ. κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος. 

H Ν.Δ. δημοσιοποίησε από σήμερα σε ποιες περιφέρειες θα πολιτευτούν στις επικείμενες εθνικές εκλογές όλα τα στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της Ν.Δ..

Πρόκειται για γραμματείς της Ν.Δ., αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της Ν.Δ. τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους.

Παράλληλα η Ν.Δ. σήμερα ανακοινώνει και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευτούν οι εν ενεργεία βουλευτές της πρώην Β’ Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, οι ανακοινώσεις των νέων γραμματειών, και των δεκάδων νέων στελεχών που θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019 θα γίνουν αύριο, με το σχήμα να απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.

Από τους νυν βουλευτές, η Κατερίνας Μάρκου είναι στο ευρωψηφοδέλτιο, στο οποίο θα συμπεριληφθούν επίσης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η Άννα Μισέλ-Ασημακοπούλου.

Ο Χάρης Θεοχάρης θα είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας, ενώ Ιάσονας Φωτήλας και Γιώργος Κατσιαντώνης στις περιφέρειες όπου εξελέγησαν με Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων, πριν προσχωρήσουν στη ΝΔ, αντίστοιχα (Αχαΐα και Λάρισα).

Από τους νυν βουλευτές Επικρατείας, η Νίκη Κεραμέως κατευθύνεται στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας, ο Βασίλης Οικονόμου στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, ο Δημήτρης Σταμάτης στην Α’ Θεσσαλονίκης και ο Θόδωρος Φορτσάκης στην Α’ Αθήνας.

Από τους βουλευτές Β’ Αθήνας, στο Βόρειο Τομέα θα είναι υποψήφιοι οι αντιπρόεδροι, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Στο Δυτικό Τομέα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Στο Νότιο Τομέα η Σοφία Βούλτεψη, ο Νίκος Δένδιας, ο Γιάννης Καλλιάνος και η Άννα Καραμανλή. Τέλος, στην Ανατολική Αττική Γιώργος Βλάχος, Μάκης Βορίδης και Γεωργία Μαρτίνου και στη Δυτική Αττική ο Θανάσης Μπούρας.

Δείτε την πρώτη λίστα παρακάτω στα συνημμένα:

Συνημμένα αρχεία: