Δεν παραιτήθηκε ο Παπαχριστόπουλος - Λίγες ημέρες αναβολή του ζήτησε ο Βούτσης - Free Sunday
Δεν παραιτήθηκε ο Παπαχριστόπουλος - Λίγες ημέρες αναβολή του ζήτησε ο Βούτσης

Δεν παραιτήθηκε ο Παπαχριστόπουλος - Λίγες ημέρες αναβολή του ζήτησε ο Βούτσης

Δεν παραιτήθηκε τελικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Θα παραμείνει για λίγες ακόμα ημέρες όπως του ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δίνοντας παράταση στην ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Ο κος Παπαχριστόπουλος σε δηλώσεις που έκανε μετά την αποχώρησή του από το γραφείου του είπε πως θα παραιτηθεί σε 4 με 5 ημέρες, όπως του ζήτησε ο Νίκος Βούτσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο του πρωτοκόλλου προσχώρησης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ θα κατατεθεί πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα στη Βουλή και θα  ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως έγινε γνωστό από πηγές της Διάσκεψης των Προέδρων

Το πρόβλημα στο αυτοκίνητο που καθυστέρησε τη συνάντηση με Βούτση

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστό πως σήμερα θα υπέβαλλε την παραίτησή του, ωστόσο, σύμφωνα με δήλωσή του στο enikos.gr καθυστέρησε να μεταβεί στο γραφείο του κ. Βούτση λόγω προβλήματος με το αυτοκίνητό του.

«Έχω μπει στο μάτι του κυκλώνα αλλά εγώ επιστρέφω τα δανεικά. Σε πολύ λίγο θα παραιτηθώ. Απλώς δεν έχω πάει ακόμα στη Βουλή γιατί είχα ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητό μου. Μου έσκισαν το νάιλον» φέρεται να δήλωσε νωρίτερα.