Αντίθετος στην αλλαγή κανονισμού της βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης - Free Sunday
Αντίθετος στην αλλαγή κανονισμού της βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης

Αντίθετος στην αλλαγή κανονισμού της βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης

Αντιθετος στην την αλλαγή του κανονισμού της Βουλής δηλώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε το ενδεχόμενο αλλαγής «πραξικόπημα», προκειμένου να μην διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.«Δεν μπορεί η επιστημονική επιτροπή να κάνει αυτό το πραξικόπημα, θα είναι πραξικόπημα. Δεν θα το δεχτώ. Μπορεί να μη με συμφέρει αλλά το λέω. Δεν γίνεται να υπάρχει ΚΟ με 3 βουλευτές», είπε και χαρακτήρισε «ντροπή» τις μεταγραφές των βουλευτών οι οποίοι «φεύγουν από τα μικρά κόμματα και πάνε στα μεγαλύτερα».

Όπως είπε δεν θα ασχοληθεί ξανά με εκείνους που έφυγαν από το Ποτάμι. «Πήραν εντολή από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και έφυγαν», ενώ είπε οτι έχει αρνηθεί ένταξη βουλευτή από άλλο κόμμα στο ΠΟΤΑΜΙ.

«Ποτέ δεν θα δεχόμουν βουλευτή από άλλο κόμμα και το έχω αρνηθεί», είπε ο κ.Θεοδωράκης.Ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στους 6 βουλευτές που δήλωσαν ότι θα στηρίζουν τα νομοσχέδια της κυβέρνησης το χαρακτήρισε ανήθικο και όπως είπε «είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο προσχώρησης των 6 βουλευτών στον ΣΥΡΙΖΑ».«Η ΝΔ θα μπορούσε να κόψει τον δρόμο των Σκοπίων προς την ΕΕ. Δεν το κάνουν γιατί υποκρίνονται», είπε αναφερόμενος στο θέμα της Συμφωνίας.«Πολλά στελέχη της ΝΔ έλεγαν, ψηφίστε τη Συμφωνία των Πρεσπών για να μην έρθει όταν θα είμαστε εμείς κυβέρνηση», ανέφερε.