Προθεσμία μέχρι το βράδυ δίνει ο Καμμένος στον Τσίπρα πριν διαγράψει τον Παπαχριστόπουλο - Free Sunday
Προθεσμία μέχρι το βράδυ δίνει ο Καμμένος στον Τσίπρα πριν διαγράψει τον Παπαχριστόπουλο

Προθεσμία μέχρι το βράδυ δίνει ο Καμμένος στον Τσίπρα πριν διαγράψει τον Παπαχριστόπουλο

Μετά την ομιλία του Πάνου Καμμένου το βράδυ στη βουλή, θα ενεργοποιηθεί η διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, όπως είπε σήμερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με ανάρτηση του στο twitter.

 «Την διαγραφή Παπαχρηστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα…. Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα», ανέφερε ο κ.Καμμένος.

«Δεν θέλουμε να πέσει ακόμα περισσότερο το βάρος επάνω εμάς σε ό,τι αφορά ένα μέλος των ΑΝΕΛ. Αν δεν παραιτηθεί με την ψήφο του θα ψηφίσει αντίθετα στις κόκκινες γραμμές και από την άλλη θα ψηφίσει ως μέλος της ΚΟ. Επειδή κρίνει εκείνος ότι δεν πρέπει να παραιτηθεί πριν ψηφίσει, δεν μπορούμε να ανεχθούμε να ψηφίζει ως μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ. Η απόφασή του για διαγραφή είναι μονόδρομος» είπε ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης.

Στην ερώτηση τι πρέπει να πράξει ο Τέρενς Κουίκ, ο πρώτος επιλαχών του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο κ. Κατσίκης απάντησε ότι «αν υπάρχει λίγο πολιτικό φιλότιμο ας κάνει το ίδιο και ο Κουίκ, να παραδώσει την έδρα όπως λέει ο Παπαχριστόπουλος ότι προτίθεται να κάνει και να πάει στη δεύτερη επιλαχούσα ώστε δια μέσου της να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να ασκούμε τα κοινοβουλευτικά μας καθήκοντα».

«Ο Πάνος Καμμένος έχει κάνει πολλές φορές βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά δεν τις έχει τεκμηριώσει», σχολίασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο Οpen.

«Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά η πυκνότητα των δηλώσεων με πολλά υπονοούμενα έχει αρχίσει να κουράζει», είπε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος προσέθεσε οτι «όταν βλέπεις πολιτικό αρχηγό να κλαψουρίζει αυτό σημαίνει ότι έχει χάσει την αυτοπεποίθηση του».