Φτηνά κόστισαν τα κινητά, απαντά η Κουντουρά - Free Sunday
Φτηνά κόστισαν τα κινητά, απαντά η Κουντουρά

Φτηνά κόστισαν τα κινητά, απαντά η Κουντουρά

Χαμηλή και επιβεβλημένη χαρακτήρισε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά την δαπάνη των 3.092 ευρώ για την αγορά συσκευών κινητών τηλεφώνων.

Απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν στη βουλή, βουλευτές της Χρυσής Αυγής, η κυρία Κουντουρά ανέφερε ότι τα κινητά τηλέφωνα που αγοράστηκαν για λογαριασμό της αποτελούν περιουσία του δημοσίου.
Η κ.Κουντουρά σπεύδει να υποβαθμίσει το ζήτημα υποστηρίζοντας ότι η ερώτηση απλώς αναπαράγει δημοσιεύματα και δεν προασπίζει το δημόσιο συμφέρον και το εύλογο ενδιαφέρον για τη διασφάλιση των δημοσίων οικονομικών και υποστηρίζει ότι τα 3.092 ευρώ για τα κινητά της είναι χαμηλή και επιβεβλημένη δαπάνη.

Ειδικότερα, στην απάντησή της στην ερώτηση της Χρυσής Αυγής η κ.Κουντουρά λέει: «Σας γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη δαπάνη είναι επιβεβλημένη, είναι χαμηλή και αφορά στην προμήθεια υπηρεσιακών συσκευών κινητής τηλεφωνίας, που καλύπτουν διαρκείς και επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας στα Υπουργεία, συμπεριλαμβανομένων και των Γενικών Γραμματέων.»