Ο Πολάκης επανήλθε με μεταμεσονύκτιες απειλές κατά Στουρνάρα - Free Sunday
Ο Πολάκης επανήλθε με μεταμεσονύκτιες απειλές κατά Στουρνάρα

Ο Πολάκης επανήλθε με μεταμεσονύκτιες απειλές κατά Στουρνάρα

Σε νέες απειλές κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στο facebook στις 2 το πρωί.

«Θα περιμενω 3 μερες να ελέγξετε ΚΑΙ τα δάνεια που σας ειπα στο τηλεφωνο....Μετα ,αν δεν ,....θαρθω απο κει να κουβεντιάσουμε απο κοντα...», ήταν η ακριβής φράση, του κ.Πολάκη Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.

Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι είναι απαραίτητη η παρέμβαση τη Δικαιοσύνης –«αυτό τουλάχιστον θα γινόταν σε οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα του πλανήτη», αναφέρουν- προκειμένου να ελεγχθεί ο κ. Πολάκης για σωρεία κακουργηματικών πράξεων όπως είναι ο εκβιασμός, η απειλή, η εξωθεσμική παρέμβαση, η παράνομη καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών, η συκοφαντική δυσφήμιση, και άλλα.Η αξιωματική αντιπολίτευση, με ανακοίνωση της, ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης κάνοντας λόγο «εξόφθαλμη κακουργηματική ενέργεια».
«Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς την κατάντια που οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα», ανέφερε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. «Ο Παύλος Πολάκης ζηλεύοντας τις πρακτικές του Γιάνη – Κλουζώ Βαρουφάκη αποπειράθηκε σήμερα να εκβιάσει τον κεντρικό Τραπεζίτη της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα ηχογραφώντας μια τηλεφωνική συνομιλία τους», πρόσθεσε, καταλήγοντας: «Η είδηση είναι ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει τον ανεκδιήγητο υπουργό του, ενώ μετατρέπει την Ελλάδα σε Μπανανία»

Η ανάρτηση Πολάκη:

-Και τωρα παληκάρια των βόθρων της "ενημερωςης" που βγάλατε της ψυχής σας τη Χολη δυο μερες;;;;; Πιείτε την πορτοκαλάδα σας......
-Και τωρα κύριε Αρχιτραπεζιτα;;
Θα περιμενω 3 μερες να ελέγξετε ΚΑΙ τα δάνεια που σας ειπα στο τηλεφωνο....Μετα ,αν δεν ,....θαρθω απο κει να κουβεντιάσουμε απο κοντα...
Η δολοφονία χαρακτήρα ,η αλήτικη επίθεση εναντίον σε μένα και στην οικογένεια μου που εκτυλίχθηκε αυτές τις μερες απο ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ,δεν θα περάσει ετςι απλα κύριε Στουρναρα !!! ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!!!!(κατ'αρχην)