Ο Καμμένος εμφανίζει πάλι τον Τσίπρα υποχείριο των «γερόντων του Μαξίμου» - Free Sunday
Ο Καμμένος εμφανίζει πάλι τον Τσίπρα υποχείριο των «γερόντων του Μαξίμου»

Ο Καμμένος εμφανίζει πάλι τον Τσίπρα υποχείριο των «γερόντων του Μαξίμου»

Υποχείριο των «γερόντων του Μαξίμου», δηλαδή του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη και του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Θανάση Καρτερού, παρουσίασε για μία ακόμη φορά τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1,

 

«Ο Πολάκης είναι γνήσιος. Οι γέροντες του Μαξίμου, Καρτερός και Φλαμπουράρης πάνε να φάνε τον Πολάκη όπως έφαγαν εμένα», είπε ο κ.Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση για τον αναπληρωτή υπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη ενώ έδωσε συνέχεια και στην αντιπαράθεση με τον πρώην υπουργό εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, προαναγγέλλοντας συνέντευξη τύπου όπου θα αποκαλύψει όλα τα στοιχεία που «αποδεικνύουν μια σειρά κακουργημάτων που διέπραξε».

 

«Θα κάνω συνέντευξη Τύπου και θα δώσω στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τον Νίκο Κοτζιά που αποδεικνύουν μια σειρά κακουργημάτων που διέπραξε, όπως το θέμα με τις βίζες», είπε και συνεδεσε τον πρώην ΥΠΕΞ και με το ρεπορτάζ του BBC περί μακεδονικής μεκονότητας στην Ελλάδα.

 

«Πήγα στις ΗΠΑ και έκανα την ύστατη προσπάθεια. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να πάρουν πίσω το αίμα του εμφυλίου. Δυστυχώς και ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι από τη ΝΔ προσπαθούν να διχάσουν τους Έλληνες» είπε ενώ απαντώντας στις κατηγορίες του Νίκου Κοτζιά σχετικά με το σπίτι που μένει είπε ότι «από ιδιώτη έχω νοικιάσει το σπίτι μου και όχι από offshore όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος Κοτζιάς».Αναφερόμενος στα sms που έστειλε στον Νίκο Κοτζιά, είπε «έγραφα στο sms ότι θα τελειώσω τον Κοτζιά και τον τελείωσα», εξηγώντας ότι εννοούσε από υπουργό, το οποίο κάλεσε να παραιτηθούν και οι δυο από την βουλευτική ασυλία και να πάει το θέμα στη δικαιοσύνη ενώ τον κατηγόρησε ότι «φοβάται ποινική διερεύνηση της υπόθεσής του».

«Κάναμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τη συνειδητή επιλογή η χώρα να βγει από τα μνημόνια, να δοθούν αναδρομικά, να προφυλαχθούν μισθοί και συντάξεις στο στρατιωτικό προσωπικό, να βοηθήσουμε να μη μειωθούν οι συντάξεις. Γι’ αυτή τη συνεργασία των τεσσάρων ετών καταφέραμε πράγματα που δεν έχουν πετύχει κόμματα πολλών ετών και με πολύ μεγαλύτερα ποσοστά», είπε ο Πάνος Καμμένος ενώ απέδωσε τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

 

Όπως είπε, το ότι δεν διαθέτει το κόμμα ΚΟ «είναι η επεξήγηση του κανονισμού που αυθαίρετα έκανε ο πρόεδρος της Βουλής σε συνεννόηση με τον κ. Τσίπρα». «Μετά από μια σχέση τεσσάρων ετών δεν θα βγω να ξεκατινιαστώ ή να πω πράγματα εκτός πολιτικής, συγκρούστηκα με καρχαρίες, με τίγρεις» είπε για την τωρινή «παγωμένη» σχέση του με τον πρώην κυβερνητικό εταίρο του, τον πρωθυπουργό.Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Πάνος Καμμένος είπε πως δεν μπορούσε να ανατρέψει την κυβέρνηση τον Ιούλιο, όπως έχει ειπωθεί, καθώς στην πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης δεν είχε το κόμμα του αρκετούς βουλευτές για να φτάσουν τους 151.«Μπορούσα να γίνω ήρωας, αν τότε έβγαινα και τα έκανα μπάχαλο κι έλεγα δεν συμβιβάζομαι, και τότε θα έφευγαν οι αποστάτες, ήταν ήδη συμφωνημένο» πρόσθεσε, εξηγώντας πως δεν μπορούσε να ανατρέψει τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς οι αποστάτες ήταν ήδη συνεννοημένοι.«Εγώ επέλεξα τον δρόμο της ευθύνης και να μη γίνω ήρωας, να βγω με 15% στις εκλογές» ανέφερε