ΠΡΑΤΤΩ για Καμμένο: Μοιάζει να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία - Free Sunday
ΠΡΑΤΤΩ για Καμμένο: Μοιάζει να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία

ΠΡΑΤΤΩ για Καμμένο: Μοιάζει να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία

Για «επιθέσεις ανευθυνότητας, με ύβρεις χωρίς κόστος», κάνουν λόγο κύκλοι του ΠΡΑΤΤΩ, σε απάντηση των όσων είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Οσα είπε ο κ. Καμμένος είναι -σύμφωνα με κύκλους του ΠΡΑΤΤΩ- «επιθέσεις ανευθυνότητας με ύβρεις χωρίς κόστος. Τη μια ομιλεί για κακουργήματα και την άλλη για νομικές διαδικασίες. Η αναντιστοιχία των λόγων του είναι εμφανής και έκδηλη του χαρακτήρα του. Με τη στάση του προκύπτει αβίαστα το ερώτημα τι εξυπηρετεί, καθώς μοιάζει να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και παράλληλα επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό του εθνικού συκοφάντη», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Καμμένος είπε ότι έχει στοιχεία που ενοχοποιούν τον κ. Κοτζιά, ενώ επανέλαβε ότι ο πρωθυπουργός τον είχε διαβεβαιώσει πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει μετά τις εκλογές.

«Κάναμε την συνειδητή επιλογή να διατηρήσουμε την σταθερότητα στην χώρα και το καταφέραμε. Με ένα 4% και 7 υπουργεία καταφέραμε να κάνουμε όσα δεν έκαναν μεγάλα κόμματα. Εγώ όταν έχω να πω κάτι το λέω ευθέως. Εγώ δεν ξεκατινιάζομαι. Δεν διαθέτουμε Κ.Ο. γιατί ο Πρόεδρος της Βουλής ερμήνευσε αυθαίρετα τον κανονισμό σε συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Πάνος Καμμένος είπε: «Ο Νίκος Κοτζιάς που είχε πει: «άσε με να διαπραγματευτώ για την συμφωνία και θα την φέρω αργότερα». Έγραφα στα sms ότι θα τελειώσω τον Κοτζιά και τον τελείωσα».

Στο ερώτημα αν τα είπε στον πρωθυπουργό είπε ότι τον διαβεβαίωσε ότι η συμφωνία θα έρθει μετά τις εκλογές. Για το ραντεβού στην λέσχη αξιωματικών με τον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος είπε ότι του είπε ότι έχει έναν φάκελο με στοιχεία. «Προκαλώ το Νίκο Κοτζιά. Εγώ παραιτούμαι όλων των ασυλιών και να αποφανθεί η δικαιοσύνη», είπε ακόμα.