Γεννηματά: Το ποσοστό μας στις εκλογές θα είναι διψήφιο - Free Sunday
Γεννηματά: Το ποσοστό μας στις εκλογές θα είναι διψήφιο

Γεννηματά: Το ποσοστό μας στις εκλογές θα είναι διψήφιο

Την πεποίθηση ότι το ΚΙΝΑΛ θα είναι η «μεγάλη έκπληξη των εκλογών», εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε ότι το κόμμα της θέλει δύναμη από το λαό για να υλοποιήσει το σχέδιό του.

«Θα είναι διψήφιο το ποσοστό μας στις εκλογές», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ενώ ερωτηθείσα για τυχόν μετεκλογικές συνεργασίες, είπε πως «το αν θα έχουμε τη δύναμη να επιβάλουμε το πρόγραμμά μας, θα φανεί την επομένη των εκλογών».

Η κ. Γεννηματά, σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «στηρίζεται στην καραμανλική συνιστώσα για να κυβερνήσει» και σημείωσε πως «δεν έχω δει τον Καραμανλή να παίρνει θέση για το τι γίνεται, αλλά αφήνει τα στελέχη του να στηρίζουν την κυβέρνηση».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, είπε ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς είναι πολύχρωμος και πως «γι' αυτόν το λόγο ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει θέση, γιατί έφτιαξε τη νέα δεξιά».

Για την κατάθεση του Θεόδωρου Τσουκάτου στη δίκη για τη Siemens, απάντησε πως «είμαστε το μόνο κόμμα που φέραμε έξι ορκωτούς λογιστές, ελέγξαμε τα βιβλία. Όλα τα βιβλία της εποχής είναι στη Βουλή και έχουν ελεγχθεί» και κάλεσε όλα τα κόμματα να «ελεγχθούν και να δώσουν τα στοιχεία τους στη Δικαιοσύνη».

«Εμείς το κάναμε και ρυθμίζουμε τα οικονομικά μας, προσπαθούμε να ρυθμίσουμε τα δάνειά μας, τα εξυπηρετούμε», συμπλήρωσε.