Ο Παππάς το ξανασκέφτηκε και το βράδυ θα πάει να μιλήσει στη Βέροια - Free Sunday
Ο Παππάς το ξανασκέφτηκε και το βράδυ θα πάει να μιλήσει στη Βέροια

Ο Παππάς το ξανασκέφτηκε και το βράδυ θα πάει να μιλήσει στη Βέροια

Στην ανάγκη να παραστεί στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, αποδίδεται επισήμως η ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψης του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας για, ξαφνικά το πρόγραμμα άλλαξε.

Από νωρίς το πρωί στη Βεργίνα είχαν εφαρμοστεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας όπου η προϊσταμένη της ΕΦΑ Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη θα υποδεχόταν τον κ. Παππά αλλά. Λίγο μετά τις 9:00 γνωστοποιήθηκε ότι η επίσκεψη ματαιώνεται για τους προαναφερόμενους λόγους και ο υπουργός μετά το Κιλκίς, αναχώρησε εσπευσμένα από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης για Αθήνα.

 Σύμφωνα με τηλεγράφημά του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων μετά τις 12:30 διευκρινίστηκε ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής «θα επιστρέψει στην πόλη της Βέροιας -όπου ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει περιοδεία όλη μέρα, σήμερα. Και στις 8 το βράδυ, θα έχει -όπως είχε αναγγελθεί- πολιτική ομιλία με θέμα, "Ευρωεκλογές και τα διλήμματα της εποχής μας", στον Πολυχώρο "Ελιά"».Κατά την χθεσινή επίσκεψη του κ.Παππά στο Κιλκίς, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από ομάδα πολιτών που συγκεντρώθηκε έξω από τον χώρο, όπου είχε αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρά την κινητοποίηση που προηγήθηκε, η ανταποκριση των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολυ μικρή.
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης επιχείρησε να υποβαθμίσει τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ώρες στο Κιλκίς λέγοντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ότι «γνωστοί κύκλοι θέλουν τα μεμονωμένα φαινόμενα να τα μεγαλοποιούν και να αναδεικνύουν μια πραγματικότητα που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που πραγματικό συνέβη. Οι διαμαρτυρίες στο χωριό έγιναν από δύο άτομα, ενώ στη βραδινή ομιλία ήταν βαριά 10 άτομα που διαμαρτυρήθηκαν».