«Η Θεσσαλονίκη θα γίνει μία ασφαλής πόλη», διαβεβαιώνει ο Ταχιάος - Free Sunday
«Η Θεσσαλονίκη θα γίνει μία ασφαλής πόλη», διαβεβαιώνει ο Ταχιάος

«Η Θεσσαλονίκη θα γίνει μία ασφαλής πόλη», διαβεβαιώνει ο Ταχιάος

Τη διαβεβαίωση ότι «η Θεσσαλονίκη θα γίνει μία ασφαλής πόλη», δίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της ΝΔ, Νίκος Ταχιάος σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, με αφορμή πρόσφατα περιστατικά βίας στο κέντρο της πόλης στα οποία ενεπλάκησαν και συγγενείς του.

Με κίνδυνο να με κατηγορήσει και πάλι ως ακροδεξιό ή υποψήφιο υπουργό δημοσίας τάξεως η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός κυρία Νοτοπούλου η οποία μέχρι πρότινος συνοδευόταν παντού από μία κλούβα των ΜΑΤ και με την ευχέρεια της καταφυγής στη νέα εφεύρεση των προληπτικών προσαγωγών, θαρρείς και ζούμε στο '50 ή στην χούντα, θα επαναλάβω πως ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ», αναφέρει ο κ.Ταχιάος, ο οποίος επισημαίνει:

«Παράνομοι μετανάστες που θα έπρεπε να κρατούνται σε κλειστά κέντρα φιλοξενίας έχουν αφεθεί να κινούνται απεγνωσμένοι στην πόλη. Εάν υποπέσουν σε παράπτωμα οι πιθανότητες να φυλακιστούν είναι ελάχιστες. Είναι ευάλωτοι στην στρατολόγηση από τις εγκληματικές οργανώσεις που δρουν με ορμητήριο το πανεπιστημιακό άσυλο και με την προστασία της εγκληματικής οργάνωσης των κουκουλοφόρων. Η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής που δράττεται της ευκαιρίας εξαιτίας του κενού, αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ.»

Ο κ.Ταχιάος διαβεβαιώνει ότι «οι υπουργοί δημόσιας τάξης και η τοπική φυσική ηγεσία της αστυνομίας θα βρουν κακό μπελά μαζί» του.

«Δεν είχα σκοπό να δημοσιοποιήσω την περιπέτεια της συζύγου μου, της ανιψιάς της και της εννέα μηνών κόρης της δεύτερης. Έγινε γνωστή από το αστυνομικό δελτίο», ανέφερε ο κ.Ταχιάος, για το περιστατικό της απόπειρας ληστείας που έγινε εναντίον της συζύγου του και της ανιψιάς του, χθες το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.

«Για να βάλω το θέμα στην σωστή διάταση νομίζω ότι επρόκειτο για ένα σύνηθες περιστατικό κλοπής της τσάντας της γυναίκας μου και ότι η απειληθείσα αρπαγή του μωρού ήταν αντιπερισπασμός. Επίσης οφείλω να διευκρινίσω πως στην σύλληψη του ενός από τους δράστες, εκτός από τους περαστικούς και τους εργαζομένους των διπλανών καταστημάτων συνέβαλαν και οι Αφρικανοί που απλώνουν την πραμάτεια του παρεμπορίου στην Λεωφόρο Νίκης. Η αστυνομία επέδειξε απόλυτο επαγγελματισμό και την ευχαριστώ και συγχαίρω γι' αυτό. Οφείλω όμως να σχολιάσω πλέον τα εξής: Η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα απλώνονται ως επιδημία στην πόλη, ακόμα και στα πιο προβεβλημένα σημεία της. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιδείξει απίστευτη ανοχή με την σύμπραξη της ηγεσίας της αστυνομίας που εφάπτεται μαζί της και η οποία έχει αφήσει το προσωπικό χωρίς εφόδια και κυρίως χωρίς εμπιστοσύνη προς αυτήν».Στο τέλος της ανάρτησής του υπογραμμίζει ότι «Λίγες ώρες αργότερα, λίγα μέτρα μακρύτερα, η σύζυγός μου είδε κάτω από το σπίτι μας να σπάνε το τζάμι ενός αυτοκινήτου για να κλέψουν ό,τι υπήρχε στο πορτ- μπαγκάζ. Άρχισε να φωνάζει από το μπαλκόνι και επενέβησαν οι περαστικοί. Λίγο αργότερα, ο ενδεκάχρονος γιος μας της είπε «μαμά, φοβάμαι, πρέπει να νοικιάσουμε άλλο σπίτι». Και μένουμε στο κέντρο της πόλης, λίγα μέτρα από τον Λευκό Πύργο! Γυρνώντας στο σπίτι, μετά από καιρό, είδα την είσοδο της πολυκατοικίας κλειδωμένη. Ο φόβος έχει εγκατασταθεί παντού στην πόλη»