Ενόχλησα το «παρακράτος» και μου πέταξε μολότοφ, λέει ο Πολάκης - Free Sunday
Ενόχλησα το «παρακράτος» και μου πέταξε μολότοφ, λέει ο Πολάκης

Ενόχλησα το «παρακράτος» και μου πέταξε μολότοφ, λέει ο Πολάκης

Στην ενόχληση που προκάλεσαν στο «παρακράτος», τα σκάνδαλα που αποκάλυψε και η επιτυχία της εκδήλωσης που έκανε με τον Υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη στα Σφακιά, αποδίδει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης την επίθεση με μολότοφ που έγινε τα ξημερώματα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 5:30 σήμερα τα ξημερώματα, ένα άγνωστο άτομο πλησίασε πεζό την πολυκατοικία που μένει ο κύριος Πολάκης στο Μοσχάτο, πέταξε μία μολότοφ και απομακρύνθηκε.

Η μολότοφ, που έπεσε στην γκαραζόπορτα της πολυκατοικίας, δεν προκάλεσε ζημιές.
Ο αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο ως φρουρά του κυρίου Πολάκη δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όμως ενημέρωσε άμεσα το κέντρο και έγιναν τέσσερις προσαγωγές ατόμων, που όμως δεν είχαν σχέση με την υπόθεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η ανάρτηση του κ.Πολάκη έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ενταύθα....
1) Το ξερω πως σας έτσουξε πολύ η επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακια και οι ανακοινώσεις που καναμε χθες στην Κρήτη για την αντιμετώπιση της θεομηνίας και το ΒΟΑΚ με το Χρήστο το Σπιρτζη .
2) Το ξερω πως ΦΟΒΑΣΤΕ γιατι φτάνει -επιτέλους και παρά όλα οςα χρησιμοποιήσατε- η ώρα των διώξεων για μια σειρά σκάνδαλα που εχω συμβάλλει στην αποκάλυψη τους .

3) Ειςτε θρασύδειλα όντα 
4) ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ ,ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ !
Αυτα ...ως απαντηση σε σας και στο τσογλανακι που στείλατε να ρίξει μολότοφ στο σπίτι μου στην Αθηνα στις 5.30 το πρωί ..
ΠΡΟΣ φίλους συγγενείς συντρόφους και γνωστούς :ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!