Πολάκης σε Στουρνάρα: Το κείμενο της παραίτησής σου το έχεις σκεφτεί; - Free Sunday
Πολάκης σε Στουρνάρα: Το κείμενο της παραίτησής σου το έχεις σκεφτεί;

Πολάκης σε Στουρνάρα: Το κείμενο της παραίτησής σου το έχεις σκεφτεί;

Νέα επίθεση κατά του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε μέσω Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται ξανά στον διοικητή της ΤτΕ τόσο για την υπόθεση που αφορά σε δάνειο επιτελικού στελέχους της Τράπεζας της Ελλάδας, όσο και για το ότι σύμφωνα με τον ίδιο, ο Γιάννης Στουρνάρας πολέμησε τη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια.

Στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κάνει λόγο για «εξευτελισμό» του κ. Στουρνάρα αναφορικά με την υπόθεση του δανείου του κ. Πάσχα και τον καλεί να υποβάλει την παραίτησή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Συμπληρώνεται δεύτερο 24ωρο "ΑΦΩΝΙΑΣ" και προφανεστατου ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ του αρχιτραπεζίτη μας Γιαννη Στουρναρα για την υποθεςη του θαλασσοδανειου του ΠΑΣΧΑ!!!!!!
Κύριε Στουρναρα:
Αν το πρόβλημα ,ειναι στις φωνητικές χορδές σας κύριε Στουρναρα και δεν μπορείτε να υπαγόρευσε ρε την απαντηση ,την ανακοινωςη ,τη δηλωςη ,εχω ενα εξαιρετικό ΩΡΛ φιλο ,στο Κρατικο της Νικαιας να σας δει και απόψε που νομίζω εφημερεύει (αν δεν φοβάστε να πάτε στις λαϊκές συνοικίες της Β Πειραια)
Αν το προβλημα ειναι γιατι τρέμουν τα χέρια σας ,απο την οργή ή τη θλίψη σας που ασκήθηκε δίωξη στο στενότερο σας συνεργάτη στην τράπεζα της ελλαδας(..Μα τόσο σφιχτοχερης ρε παιδί μου αυτος ο ΠΑΣΧΑΣ πηρε 800 χιλιάρικα και δε γύρισε ΕΝΑ ευρω!!!!- πρεπει να μεγάλωσε με το σύνδρομο της κατοχής αυτος ο άνθρωπος κι εγινε τόσο οικονόμος) σας ενημερώνω ,λοιπόν,πως και η ορθοπεδική και η νευρολογική Κλινικη του κρατικού της Νικαιας εχει εξαιρετικους γιατρούς !

ΥΓ Το κείμενο της παραίτησης σου ,τωρα που ψηφίζεται η ρυθμιση για τα κόκκινα δάνεια που ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ τόσο ,το εχεις σκεφτεί ή το έχεις ετοιμάσει κιόλας;;»