Ο Μητρόπουλος καταγγέλλει ότι χρηματοδοτούν τον Γαβρά για να κρύψουν την αλήθεια για το 2015 - Free Sunday
Ο Μητρόπουλος καταγγέλλει ότι χρηματοδοτούν τον Γαβρά για να κρύψουν την αλήθεια για το 2015

Ο Μητρόπουλος καταγγέλλει ότι χρηματοδοτούν τον Γαβρά για να κρύψουν την αλήθεια για το 2015

Την άποψη του ότι δεν θα ειπωθεί «σύμπασα η αλήθεια», στην ταινία του Κώστα Γαβρά, η οποία στηρίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη «Adults in the room», για το πρώτο εξάμηνο του 2015, εξάφρασε ο Αλέξης Μητρόπουλος, αντιπρόεδρος τότε της Βουλής και στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος έως το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου.

Ο κ.Μητρόπουλος, ο οποίος είναι πλέον επικεφαλής της Όρθιας Ελλάδας, που κατεβαίνει αυτόνομα στις ευρωεκλογές, ενέταξε την ύψους 630 χιλιάδων ευρώ, χρηματοδότησης της ταινίας που ενέκρινε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στην προσπάθεια για το στρογγύλεμα της αλήθειας.

«Το Φλεβάρη του ’15 με τις μεγάλες κόντρες στην κοινοβουλευτική ομάδα, κυρίως τις δικές μου προς τον Βαρουφάκη και τον Δραγασάκη που τους θεωρούσα αίτιους της πρώτης ταπεινωτικής συμφωνίας. Κάποτε πρέπει να δοθούν τα πρακτικά της κοινοβουλευτικής ομάδας Φλεβάρη ΄15 μέχρι Ιούνη ΄15 και τι είπαν οι διάφοροι βουλευτές τότε κάποτε πρέπει να βγει διότι λέγονται διάφορα, κάποιοι σιωπούν και δικαιολογημένα, αλλά το τι διημείφθη, και τι γαμ…σταυρίδια ακούστηκαν για τις προδοτικές συμφωνίες κάποτε κάποιος από μας πρέπει να τα πει. Μπλέκονται πάρα πολλά πράγματα τα οποία δεν διαψεύδονται και επειδή κάποιοι δεν ασχολούνται ή φοβούνται να μπούνε στη συζήτηση, λέγονται πολλά και ψεύδη».