Με τον Mητροπολίτη Αμβρόσιο συναντήθηκε και η Έλενα Κουντουρά - Free Sunday
Με τον Mητροπολίτη Αμβρόσιο συναντήθηκε και η Έλενα Κουντουρά
φώτο - βίντεο aigialeiapress.com

Με τον Mητροπολίτη Αμβρόσιο συναντήθηκε και η Έλενα Κουντουρά

Μετά τις αναταράξεις που προκάλεσε σε Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ η συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, τις τελευταίες ώρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας παλαιότερες φωτογραφίες της Έλενας Κουντουρά με τον κ. Αμβρόσιο.  

Η κ. Κουντουρά, βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με τον μητροπολίτη το Μάιο του 2016 και τον Ιούλιο του 2017 ως υπουργός Τουρισμού. Την πρώτη φορά η συνάντηση αφορούσε την τουριστική ανάπτυξη της Αιγιαλείας, ενώ η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αποκατάστασης του Ιερού Ναού της Θεοτόκου στο Αίγιο που αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω του σεισμού του 1995.

Στις σχέσεις της 'Ελενας Κουντουρά με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας αναφέρθηκε και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κάνοντας λόγο ειρωνικά για «προοδευτικό μέτωπο απέναντι στους νεοναζί».

Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες του τέως υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας με τον Αμβρόσιο προκάλεσαν την αντίδραση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη που τηλεφώνησε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή για να του ζητήσει εξηγήσεις σε υψηλούς τόνους.