Πολιτική χροιά βλέπει ο Λυκουρέζος στην εμπλοκή του στη "μαφία των φυλακών" - Free Sunday
Πολιτική χροιά βλέπει ο Λυκουρέζος στην εμπλοκή του στη "μαφία των φυλακών"

Πολιτική χροιά βλέπει ο Λυκουρέζος στην εμπλοκή του στη "μαφία των φυλακών"

Πολιτική χροιά βλέπει πίσω από την σε βάρος του δίωξη, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ αμέσως μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να μην προφυλακιστεί.

«Αναμφισβήτητα προσπάθησαν να δώσουν πολιτική χροιά στην υπόθεση» είπε ο κ.Λυκουρέζος, ο οποίος προσέθεσε ότι «εφόσον υπάρξουν ονόματα» αυτών που τον ενέπλεξαν, θα τα πει».

Ο συνήγορος του, Θρασύβουλος Κονταξής, προανήγγειλε ότι θα καταθέσει νέα στοιχεία τα τα οποία θα αποδεικνύουν ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της “μαφίας των φυλακών” «Επειδή λείπει η έννοια του γεγονότος από αυτή την υπόθεση, αλλά τα χρονικά περιθώρια που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν ασφυκτικά, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δώσουμε κι άλλα στοιχεία, που θα αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε καμία εμπλοκή με την υπόθεση», είπε ο κ.Κονταξης.

«Κακώς συνδέθηκε το όνομά μου με αυτή την ιστορία», είπε και προσέθεσε ότι νιώθει «ικανοποίηση που σε αυτό το στάδιο ξεπεράστηκαν τα εμπόδια».

«Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η δικηγορία, θα επιστρέψω στη μάχιμη δικηγορία» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος χαρακτήρισε «ατυχέστατη» τόσο την δήλωση με την οποία η υφυπουργός προστασίας του πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα προσπάθησε να ανασκευάσει όσα του καταλόγισε ως μέλος. «κυκλώματος»

«Η αναδίπλωση ήταν ατυχέστατη» είπε ο κ.Λυκουρέζος κάνοντας λόγο για «βάναυση» παραβίαση του νόμου που απαγορεύσει την έκφραση απόψεων όσον αφορά εκκρεμείς ποινικές υποθέσεις από κυβερνητικούς αξιωματούχους.