Ο Τσίπρας αναγορεύει τον Πολάκη σε σημαία της κυβέρνησης του - Free Sunday
Ο Τσίπρας αναγορεύει τον Πολάκη σε σημαία της κυβέρνησης του

Ο Τσίπρας αναγορεύει τον Πολάκη σε σημαία της κυβέρνησης του

Την πρόθεση του να μετατρέψει την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, κατά του Παύλου Πολάκη για τις ύβρεις κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κιμπουρόπουλου σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Κατάγεται από τα Σφακιά και γνωρίζει καθώς φαίνεται το ύφος των Σφακιανών, που είναι αψείς, είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή, προσφέροντας απλόχερα κάλυψη στον κ.Πολάκη.«Οποτεδήποτε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας , θα μετατρέψω την συζήτηση σε ψήφο εμπιστοσύνης, να μιλήσουμε για τα μεγάλα και τα κρίσιμα» είπε ο κ. Τσίπρας απαντώντας στην προαναγγελία του προέδρου της ΝΔ ότι μετά το Πάσχα θα καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει σε πρόταση δυσπιστίας προς τον Παύλο Πολάκη μετά το Πάσχα με αφορμή την επίθεση  που εξαπέλυσε κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου είχε ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής ο κ.Μητσοτακης. «Και ελάτε εδώ να τον υπερασπιστείτε» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Debate δεν θέλατε κ. Τσίπρα, debate θα έχετε στη Βουλή και πάρτε τον Πολάκη αγκαλιά καθώς ένα και το αυτό είστε» είπε ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στην πρόκληση που είχε απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο ΣΕΦ.«Ντροπή που τον στήριζετε σιωπηλά» είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «απαράδεκτα υπονοούμενα» από τον «ανεκδιήγητο Παύλο Πολάκη, για έναν άνθρωπο του οποίου η προσωπική διαδρομή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας».