Τη Δευτέρα φέρνει στη βουλή η ΝΔ Πολάκη και μείωση του αφορολόγητου - Free Sunday
Τη Δευτέρα φέρνει στη βουλή η ΝΔ Πολάκη και μείωση του αφορολόγητου

Τη Δευτέρα φέρνει στη βουλή η ΝΔ Πολάκη και μείωση του αφορολόγητου

Με δύο κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες της ΝΔ, ξεκινά η τελευταία φάση της προεκλογικής περιόδου, την επόμενη Δευτέρα.

Η ΝΔ ετοιμάζεται να καταθέσει τη Δευτέρα την πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και πρόταση για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε πασχαλινές διακοπές με τον κ.Πολάκη, στο Ροδάκινο της Κρήτης, στέλνοντας σαφές μήνυμα στήριξης του ενώ έχει προαναγγείλει ότι θα μετατρέψει την πρότασης μομφής της ΝΔ σε διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης συνολικά για την κυβέρνησή του.

Τη διαφωνία του με τη στήριξη στον κ.Πολάκη εξέφρασε ο εκ των στελεχών της ΓΕΦΥΡΑΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης ο οποίος είπε ότι διευκρίνισε ότι «δεν συναντιέται με τους κώδικες πολιτικής συμπεριφοράς του Παύλου Πολάκη».

Ο κ. Μητσοτάκης σε χθεσινές δηλώσεις του έκανε λόγο για ανεξήγητη συμπεριφορά και για πλήρη ταύτιση του κ. Τσίπρα με το «δόγμα» Πολάκη ενώ η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύη Χριστοφιλοπούλου σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει ανάγκη και τους τραμπουκισμούς και τους κουτσαβακισμούς και όλο το μπούλινγκ που έχει κάνει ο κ. Πολάκης πολλάκις».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε ότι ο κ. Πολάκης πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ σαν κομήτης. «Στις τελευταίες εκλογές εμφανίστηκε ο Πολάκης. Καταστρέφει όλη την πολιτική ζωή με τη συμπεριφορά του, με την νοοτροπία του, με αυτές τις άθλιες παρεμβάσεις του. Δεν μπορεί εύκολα ο Τσίπρας να μιμηθεί τον Πολάκη αυτό δεν εμποδίζει να είναι ούλα δόντια», είπε ο κ. Λαφαζάνης.