Ενισχυμένος από τον Τσίπρα, ο Πολάκης προειδοποιεί τους επικριτές του εντός ΣΥΡΙΖΑ - Free Sunday
Ενισχυμένος από τον Τσίπρα, ο Πολάκης προειδοποιεί τους επικριτές του εντός ΣΥΡΙΖΑ

Ενισχυμένος από τον Τσίπρα, ο Πολάκης προειδοποιεί τους επικριτές του εντός ΣΥΡΙΖΑ

Σαφές μήνυμα στους εσωκομματικούς επικριτές του έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης, την ώρα που οι βουλευτές και πρώην υπουργοί, Νίκος Φίλης και Νίκος Ξυδάκης, τον καλούσαν για μία ακόμη φορά να διορθώσει τις δηλώσεις του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κιμπουρόπουλο.

Σε μεταμεσονύκτια ανάρτηση μιας μαντινάδας στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο κ.Πολάκης δηλώνει ότι “δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν να τους χαλάσει” τον δρόμο που άνοιξε η κυβέρνηση:

Η ανάρτηση του κ.Πολάκη, στην οποία έχει και το βίντεο από τους χορούς με τον πρωθυπουργό, έχει ως εξής:


«Απο το Μυλοπόταμο φαίνεται το Χουδετσι

σημερα τίμησε ο λαός τον Ταιπρα τον Αλεξη

Εμεις θα το γλεντιζομε κι όπου το βγαλει η βράση

το δρόμο που ανοίξαμε κανεις δε θα χαλάσει».

 Ο Νίκος Φίλης επεσήμανε ότι πρέπει να αναγνωρίζεται από όλους ο αγώνας που δίνουν άνθρωποι όπως ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, καλώντας τον Παύλο Πολάκη, όπως είπε, να βρει ο ίδιος τον τρόπο με τον οποίο θα διορθώσει όσα είπε για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπεραμύνθηκε πάντως του έργου του κ. Πολάκη στο υπ. Υγείας και συνολικά της κυβέρνησης σε ότι αφορά την προστασία και την στήριξη των ΑΜΕΑ, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να στηρίξει την πρόταση μομφής κατά του αν. υπ. Υγείας την οποία θα καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Να διευκολύνει την παράταξη του να αναδείξει την πολιτική της στο θέμα των ατόμων με αναπηρία, κάλεσε τον κ.Πολάκη, ο κοινοβουκευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης