Ο Μητσοτάκης κατακεραυνώνει την κυβέρνηση για τους βανδαλισμούς: «Η ασφάλεια και η τάξη θα επιστρέψει στη χώρα» - Free Sunday
Ο Μητσοτάκης κατακεραυνώνει την κυβέρνηση για τους βανδαλισμούς: «Η ασφάλεια και η τάξη θα επιστρέψει στη χώρα»

Ο Μητσοτάκης κατακεραυνώνει την κυβέρνηση για τους βανδαλισμούς: «Η ασφάλεια και η τάξη θα επιστρέψει στη χώρα»

«Δεν είναι δυνατόν τα εμπορικά καταστήματα να βρίσκονται στο έλεος αδίστακτων τραμπούκων, οι οποίοι τα σπάνε και αποχωρούν ανενόχλητοι» δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, από την οδό Βουκουρεστίου, όπου καταστήματα έγιναν στόχος βανδαλισμού από κουκουλοφόρους το βράδυ της Πέμπτης.

«Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, δεσμευόμενος ότι αυτό την επόμενη ημέρα, με κυβέρνηση Ν.Δ. «θα σταματήσει».

«Η ασφάλεια και η τάξη θα επιστρέψει στη χώρα, είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης. Είναι αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας, εφόσον μας εμπιστευθούν οι πολίτες, να σταματήσουμε να βλέπουμε τέτοιες εικόνες» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης περίπου 30 κουκουλοφόροι, που κρατούσαν ρόπαλα, έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν φθορές σε 11 καταστήματα και δύο τράπεζες, στις οδούς Ακαδημίας, Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου, ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως έγινε γνωστό, οι 12 από τους συνολικά 15 προσαχθέντες για την επίθεση αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους. Τα τρία άτομα που συνεχίζουν να κρατούνται είναι αλλοδαποί, οι οποίοι δεν κατηγορούνται για τη χθεσινή επίθεση, αλλά επειδή δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής τους στη χώρα.

Πηγή: naftemporiki.gr