Ν.Δ: Οι δράσεις στο Εκλογικό Κέντρο Πλατείας Κλαυθμώνος ξεκίνησαν - Free Sunday
Ν.Δ: Οι δράσεις στο Εκλογικό Κέντρο Πλατείας Κλαυθμώνος ξεκίνησαν

Ν.Δ: Οι δράσεις στο Εκλογικό Κέντρο Πλατείας Κλαυθμώνος ξεκίνησαν

Οι Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις (Ε.Κ.Ο) έχουν αναλάβει εκτός των άλλων τη λειτουργία του κεντρικού εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία κλαυθμώνος στην Αθήνα.

Η βούληση του Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κ. Νίκου Παγώνη είναι να αποτελέσει ένα ζωντανό διαδραστικό κύτταρο στο κέντρο της Αθήνας, σε πραγματικές συνθήκες, όπου θα προσφέρει καθημερινά χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινότητα των πολιτών.

Την πρώτη απόπειρα αυτής της προσπάθειας με τίτλο «Καρδιολογικά συμπτώματα-πρόληψη-εντολές» ανέλαβε ο Αν.Καθηγητής Ιατρικής και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής των Ε.Κ.Ο κύριος Θανάσης Τρίκας το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαΐου.

WhatsApp Image 2019 05 13 at 20.30.51

Η δράση πλαισιώθηκε από πλήθος κόσμου ενώ τράβηξε και το ενδιαφέρον των περαστικών οι οποίοι έσπευσαν να ενημερωθούν τόσο για το θέμα της εκδήλωσης αλλά και για τους υποψηφίους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

WhatsApp Image 2019 05 13 at 20.30.49

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κύρτσος και ο γενικός διευθυντής του κόμματος κ. Νίκος Παπαθανάσης.