Βραδινή σύσκεψη στο γραφείο του Τσακαλώτου - Free Sunday
Βραδινή σύσκεψη στο γραφείο του Τσακαλώτου

Βραδινή σύσκεψη στο γραφείο του Τσακαλώτου

Ευρεία σύσκεψη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο υπουργείο Οικονομικών, πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ χθες Πέμπτη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικής Προστασίας Θεανώ Φωτίου και κομματικά στελέχη όπως οι βουλευτές Τασία Χριστοδουλοπούλου ή ο κύριος Θεόδωρος Δρίτσας.

Τα ίδια στελέχη και υπουργοί είχαν μετάσχει και πριν 3 μήνες, στις 25 Φεβρουαρίου σε άλλη νυχτερινή σύσκεψη υπό τον κύριο Τσακαλώτο, ο οποίος είχε δηλώσει τότε πως ελπίζει η επόμενη συνάντηση να μη γίνει στο υπουργείο, αλλά να είναι τόσο πολυπρόσωπη που να γίνει έξω «στην Πλατεία Συντάγματος».Την φορά αυτή όμως, στελέχη που μετείχαν στην σύσκεψη αποσύνεδεαν το γεγονός από την κίνηση της «Ομάδας των 53», ηγέτης της οποίος θεωρείται ο κύριος Τσακαλώτος και τη συσχέτιζαν με το εκλογικό Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, η σύνταξη του οποίου ανατέθηκε –όπως έλεγαν- στον υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και στον υπουργό Οικονομίας και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κύριο Γιάννη Δραγασάκη.

Στη σύσκεψη του Φεβρουαρίου, είχε συμμετάσχει και ο υπουργός Εσωτερικών κύριος Αλέξης Χαρίτσης.