Ζητούνται εξηγήσεις από τον Τσίπρα για την αναφορά Αγγελή - Free Sunday
Ζητούνται εξηγήσεις από τον Τσίπρα για την αναφορά Αγγελή

Ζητούνται εξηγήσεις από τον Τσίπρα για την αναφορά Αγγελή

«Ας γνωρίζουν όλοι ότι η αλήθεια στην εν λόγω υπόθεση θα λάμψει πολύ σύντομα», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος με την έκθεση που έκανε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής κατά την παραίτησή του από θέση του εποπτεύοντα της Εισαγγελίας Διαφθοράς.

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς χαρακτήρισε την υπόθεση της Novartis μια σκευωρία που στήθηκε από κέντρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με ενορχηστρωτή τον αποκαλούμενο «Ρασπούτιν» και προσέθεσε: «Έχω πει, και το επαναλαμβάνω, ότι θα τους πάω μέχρι τέλους».

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Σαμαράς «πρόκειται για μια σκευωρία χωρίς προηγούμενο - χειρότερη τελικά απ' ό,τι καταγγέλλαμε κι εμείς που υπήρξαμε ο στόχος της!» Και προσέθεσε: «Είμαι βέβαιος, πως όλοι θα αντλήσουμε τα απαραίτητα διδάγματα. Κι όλοι θα πάρουμε μέτρα, ώστε τέτοιες αθλιότητες να μην επαναληφθούν ποτέ στο μέλλον».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματα επέρριψε ευθύνες προσωπικά στον Πρωθυπουργό, λέγοντας: «Κύριε Τσίπρα έχετε βαριές ευθύνες για την πλεκτάνη και οφείλετε συγκεκριμένες απαντήσεις. Ότι και να κάνετε όμως η συγκάλυψη δεν θα περάσει».


Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.