Ο Βαρουφάκης κατηγορεί τον Τσίπρα ότι αρνείται την πραγματικότητα - Free Sunday
Ο Βαρουφάκης κατηγορεί τον Τσίπρα ότι αρνείται την πραγματικότητα

Ο Βαρουφάκης κατηγορεί τον Τσίπρα ότι αρνείται την πραγματικότητα

Απαντήσεις σε όσα του καταλόγισε χθες ο πρωθυπουργος κατά τη συνέντευξη του στη ΕΡΤ, έδωσε ο πρώην υπουργός οικονομικών και επικεφαλής του ΜέΡΑ, Γιάνης Βαρουφάκης.

«Οι Έλληνες πολίτες αξίζουν κάτι καλύτερο. Ήρθε η ώρα για Ενήλικες στο Δωμάτιο», είπε ο κ.Βαρουφάκης παραπέμποντας στο βιβλίο του «Ενήλικες στο Δωμάτιο», στο οποίο είχε περιγράψει όσα είχαν συμβεί το πρώτο εξάμηνο του 2015.

«Ο Πρωθυπουργός που εφάρμοσε πιστότερα τα Μνημόνια και είχε την πιο ανέφελη συνεργασία με την Τρόϊκα, βγήκε στην τηλεόραση να κατηγορήσει το Γιάνη Βαρουφάκη ότι «θα συνεργαζόταν με το Σόιμπλε» (αναπαράγοντας και το fake news για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία)» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Μετώπου Ριζοσπαστικής Ανατροπής.

«Αντί μιας ειλικρινούς μεταμέλειας και της αρχής μιας δύσκολης και μακράς πορείας προς την εξιλέωση, ο κ. Τσίπρας φαίνεται να αποφάσισε ότι θα πιεί μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι της άρνησης της πραγματικότητας και της εξαπάτησης του λαού αλλά και του εαυτού του» τονίζεται στην ανακοίνωση.