Στην Αχαΐα θα είναι υποψήφιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Free Sunday
Στην Αχαΐα θα είναι υποψήφιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Αχαΐα θα είναι υποψήφιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του, καθώς και το πρόγραμμα ανάπτυξης της χώρας παρουσίασε στους εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και φορέων της Πάτρας ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ξεκινώντας όμως την ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της παράταξης στην Αχαΐα, λίγες ώρες αφότου ο φρούραρχος της Βουλής θυροκόλλησε το Προεδρικό Διάταγμα για την διάλυσή της.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει τη δυνατότητα από τον εκλογικό νόμο να είναι υποψήφιος σε τρεις εκλογικές περιφέρειες. Οι δυο από αυτές λοιπόν, θα είναι η Αχαΐα και η άλλη εκείνη του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, ενώ μένει να μάθουμε την τρίτη.

Στην ομιλία του σε συγκέντρωση «παραγωγικών φορέων» στο χώρο της «Αχάια Κλάους», ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως «Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει λιγότερους φόρους και κίνητρα για πολλές επενδύσεις που φέρνουν καινούργιες δουλειές. Δηλαδή περισσότερους και καλύτερους μισθούς που τονώνουν την κατανάλωση και νέες εισφορές που ενισχύουν τα ασφαλιστικά ταμεία».