Η πρώτη ομιλία Καραμανλή μετά από δέκα χρόνια - Free Sunday
Η πρώτη ομιλία Καραμανλή μετά από δέκα χρόνια

Η πρώτη ομιλία Καραμανλή μετά από δέκα χρόνια

Την πρώτη του ομιλία μετά από δέκα χρόνια θα κάνει σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα απευθύνει ολιγόλεπτο χαιρετισμό στην παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών Α’ και Β’ περιφέρειας της συμπρωτεύουσας στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», σήμερα στις 19:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός θα επισημάνει πως ιστορικά η παράταξη αναλαμβάνει να βγάλει την χώρα από τα δύσκολα και να υλοποιήσει τις μεγάλες τομές που εξασφαλίζουν την εθνική, ευρωπαϊκή και οικονομική σταθερότητα της Ελλάδας.

Θα τονίσει την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης και θα καλέσει σε συστράτευση τους πολίτες που στράφηκαν σε όμορους της ΝΔ μικρότερους κομματικούς σχηματισμούς.Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο κ. Καραμανλής θα υπογραμμίσει την ανάγκη σχηματισμού, σταθερής και ισχυρής κυβέρνησης με ορίζοντα τετραετίας ενώ δεν αποκλείεται να αναφερθεί και στο «Μακεδονικό» χωρίς ωστόσο να ανεβάσει τους τόνους και θα δηλώσει την πλήρη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι κατάφερε να ενώσει την ΝΔ μετά από αρκετά χρόνια.

Τις επόμενες ημέρες ο κ.Καραμανλής θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα.