Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο - Free Sunday
Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα γραφεία της ΝΔ.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς ο κ. Γιαννακόπουλος έθεσε στον πρόεδρο της ΝΔ το ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, θέμα για το οποίο ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τη στήριξή του.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στα μέσα ενημέρωσης που βρέθηκαν στον χώρο. Είπε χαρακτηριστικά:

«Τα περισσότερα είχαν συζητηθεί και στη συνάντηση που προηγήθηκε με τον Δήμαρχο Αθήνας, τον κ. Μπακογιάννη. Ο δήμος, άλλωστε, έχει το μεγαλύτερο ρόλο στο έργο αυτό.

Όπως είχα πει και τότε, ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση, υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τον δήμο για να προχωρήσει το έργο.

Έπρεπε να συζητηθούν και κάποια πράγματα με τον κ. Μητσοτάκη, ως εν δυνάμει κυβέρνηση. Άκουσα αυτά που ήθελα να ακούσω από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτός έδειξε πολύ μεγάλη διάθεση να προχωρήσει το έργο. 

Είναι κάτι καλό για την Αθήνα, είναι κάτι καλό για τη χώρα, είναι καλό για την ανεργία, είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε αυτά που ακούσαμε να γίνουν πράξη και μετά τις εκλογές». 

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν είναι αισιόδοξος για το έργο, απάντησε: «Όπως έχω πει πολλές φορές, αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δημιουργηθεί μια Παναθηναϊκή πολιτεία, μία κοινή στέγη.

Θεωρώ πως είναι ο μόνος τρόπος ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι αυτάρκης, αυτόφωτος και αυτοχρηματοδοτούμενος. Θέλω να πιστεύω ότι θα προχωρήσει. Επειδή όμως έχουμε καεί με το "Athens Alive" και άλλες περιπτώσεις, είμαι υπερβολικά συγκρατημένος.»