Μητσοτάκης: Να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο - Free Sunday
Μητσοτάκης: Να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο

Μητσοτάκης: Να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο

Συνεδρίασε το πρωί υπό  τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,  για πρώτη φορά μετα τις εκλογές η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ .Κατά την είσοδό του στην αίθουσα Γερουσίας, ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας τους 158 βουλευτές της ΝΔ, είπε: «Δεν χωράμε, αυτό είναι ευχάριστο».

Η κατεύθυνσή μας είναι να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο, είπε στην πανηγυρική συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Εξέφρασε τη συγκίνησή του για την ισχυρή αυτοδύναμη πλειοψηφία της ΝΔ, τη μεγαλύτερη εδώ και πολλά χρόνια, όπως είπε.

Αναβάθμιση πολιτικού λόγου, αντιπαράθεση με επιχειρήματα ζήτησε ο πρωθυπουργός από τους βουλευτές του. Η ψήφος της 7ης Ιουλίου αποτελεί απάντηση κατά του λαϊκισμού και των ακραίων μορφών, είπε ο πρωθυπουργός. Είναι κατάκτηση η απουσία του φασιστικού μορφώματος από τη Βουλή, τόνισε.

Ζήτησε από τους βουλευτές να δίνουν μάχη κατά του λαϊκισμού καθημερινά στην κοινωνία αποκρούοντας τα ρουσφέτια και την λαϊκίστικη συνθηματολογία.

Ζήτησε, επίσης, να μην υπάρχουν κενά έδρανα από τους βουλευτές της ΝΔ. Το βήμα της Βουλής επιβραβεύει την ποιότητα και την σκληρή δουλειά, επισήμανε. 

Ομόφωνα ο Σταύρος Καλαφάτης νέος γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ

Ομόφωνα και δια βοής εξελέγη ο Σταύρος Καλαφάτης νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, έπειτα από πρόταση του πρωθυπουργού.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους βουλευτές να τον υπερψηφίσουν και να «μην του κάνουν τη ζωή δύσκολη».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/409378/mitsotakis-stin-ko-tis-nd-na-douleuoume-perissotero-kai-na-milame-ligotero/#ixzz5u6s4x1gn 
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook