Ο Μητσοτάκης διατήρησε το Γραφειο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη - Free Sunday
Ο Μητσοτάκης διατήρησε το Γραφειο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Ο Μητσοτάκης διατήρησε το Γραφειο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Την πρωην βουλευτή Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου τοποθέτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ως επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “στόχος είναι το γραφείο να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο και περιεχόμενο, όχι μόνο για την επαφή με τους πολίτες και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, αλλά σε συνεργασία με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης και τις αυτοδιοικητικές αρχές να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής και την προβολή του brand Μακεδονία”.

Η Μαρία Αντωνίου είναι δασολόγος απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η οποία εργάστηκε σε πολλές εταιρείες του ιδιωτικού τομέα και στις Διευθύνσεις Δασών Φθιώτιδας και Καστοριάς.Από το Φεβρουάριο του 2005 έως τον Ιούνιο του 2009 διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς. Το 2007 εκλέχθηκε αιρετό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Από τον Μάιο του 2012 έως τον Ιούνιο 2019 διετέλεσε Βουλευτής Καστοριάς με την Νέα Δημοκρατία. Από τον Ιανουάριο 2016 μέχρι Ιούνιο 2019 ήταν αναπληρωτής Τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνη για θέματα έρευνας και καινοτομίας.Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών