Ζητούνται ερμηνείες για την ενόχληση Τσίπρα από τη συμπεριφορά Πολάκη - Free Sunday
Ζητούνται ερμηνείες για την ενόχληση Τσίπρα από τη συμπεριφορά Πολάκη

Ζητούνται ερμηνείες για την ενόχληση Τσίπρα από τη συμπεριφορά Πολάκη

Ερμηνείες για την ενόχληση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα από την παρέμβαση του βουλευτή του κόμματος και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο οποίος άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης επιμήκυνε τον χρόνο τηςεπι προσωπικού απάντησης του για τις αιχμές που νωρίτερα είχε αφήσει ο κ. Τσίπρας.

«Πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω», ζήτησε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Τσίπρας, όταν ο βουλευτής του, σηκώθηκε και φώναξε «τι είναι αυτά κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα»

Αμέσως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον κ. Σκουρολιάκο ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω από τον κ. Τσίπρα γύρισε στον κ. Πολάκη φωνάζοντάς του «Παύλο κάθισε. Κάθισε».

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας στην συζήτηση που έγινε προ ημερών για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη ήταν παρών στην ολομέλεια της Βουλής αλλά απέφυγε να πάρει τον λόγο και να τοποθετηθεί για τον πρώην υπουργό του. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να εντείνει τις συζητήσεις ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν είναι όπως παλιά και έχουν περάσει πλέον σε μια φάση ψυχρότητας.