Μαξίμου: Ο Τσίπρας προσπαθεί να κρατήσει στην καρέκλα της κυρίας Θάνου - Free Sunday
Μαξίμου: Ο Τσίπρας προσπαθεί να κρατήσει στην καρέκλα της κυρίας Θάνου

Μαξίμου: Ο Τσίπρας προσπαθεί να κρατήσει στην καρέκλα της κυρίας Θάνου

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να διασφαλίσει την αμεροληψία και την πλήρη ανεξαρτησία της Επιτροπής Ανταγωνισμού τονίζουν κυβερνητικές πηγές, προσθέτοντας ότι ο κ. Τσίπρας απελπισμένα προσπαθεί να κρατήσει στην καρέκλα της, την εκλεκτή του κυρία Θάνου.

«Ο κ. Τσίπρας απελπισμένα προσπαθεί να κρατήσει στην καρέκλα της, την εκλεκτή του κυρία Θάνου. Τα ίδια τα λόγια της εκλεκτής του, όμως, του δίνουν την καλύτερη απάντηση: «Τα μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων δεν επιτρέπεται, μετά τη συνταξιοδότησή τους, να επιζητούν, επισκεπτόμενοι κομματικά και άλλα γραφεία και να αποδέχονται άλλες θέσεις και μάλιστα καλά αμειβόμενες, όπως π.χ. του Προέδρου Ανεξάρτητης Αρχής, με μηνιαίες αποδοχές 11.000 ευρώ διότι έτσι δημιουργείται και ευλόγως η πεποίθηση ότι υπήρχε “προϋπάρχουσα συναλλαγή”», αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές σε απάντηση της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Καταλήγοντας τονίζουν χαρακτηριστικά «ας καταλάβει λοιπόν ο κ. Τσίπρας αυτό που έχουν καταλάβει όλοι οι Έλληνες πολίτες. Ότι δηλαδή αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει την αμεροληψία και την πλήρη ανεξαρτησία της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Και αυτό ακριβώς θα κάνει».