Η ευχή της Όλγας στον Μπακογιάννη - Free Sunday
Η ευχή της Όλγας στον Μπακογιάννη

Η ευχή της Όλγας στον Μπακογιάννη

Με ανάρτησή της στο instagram η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε τη δική της ευχή στον Κώστα Μπακογιάννη, με αφορμή την ορκομωσία του ως δήμαρχος Αθηναίων, στην Ακαδημία Πλάτωνος. 

Η επιλογή του Κώστα Μπακογιάννη για την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής στο χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος, είναι ένα συμβολικό και ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η περιοχή αποτελεί προτεραιότητα για το νέο Δήμαρχο της πρωτεύουσας, σχολίασε η κ. Κεφαλογιάννη, τονίζοντας στη συνέχεια: «Η Ακαδημία Πλάτωνος είναι αρχαιολογικός χώρος οικουμενικής σημασίας που μπορεί να γίνει καταλύτης για την ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής και τη μεταμόρφωση του κέντρου των Αθηνών. Το σχέδιο για την αναγέννηση της υπάρχει, παρουσιάστηκε λίγο πριν τις εθνικές εκλογές και με μεγάλη μου χαρά είδα να αγκαλιάζεται από όλες τις πλευρές και κυρίως απο τους κατοίκους της περιοχής. Πρόκειται για ένα στρατηγικό σχέδιο αξιοποίησης του χώρου των 135 στρεμμάτων ως πρότυπου αρχαιολογικού πάρκου που θα αναζωογονήσει την περιοχή και θα τη μεταμορφώσει σε μια γειτονιά, σύγχρονη, βιώσιμη, ασφαλή και λειτουργική. 
Ως πρώτη βουλευτής Αθηνών από το 2012, θα βρίσκομαι στο πλευρό του νέου Δημάρχου με όλες μου τις δυνάμεις, με συγκεκριμένες και επεξεργασμένες προτάσεις για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των Αθηναίων. Για να γίνει η Αθήνα η πρωτεύουσα που αξίζουμε και αγαπάμε. 
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία Κώστα».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από την επίσκεψή μου στην Ακαδημία Πλάτωνος τον Ιούνιο. Σήμερα, ο Κώστας Μπακογιάννης επιλέγει για την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής τον χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος, μεταφέροντας ένα συμβολικό και ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η περιοχή αποτελεί προτεραιότητα για το νέο Δήμαρχο της πρωτεύουσας. Η Ακαδημία Πλάτωνος είναι αρχαιολογικός χώρος οικουμενικής σημασίας που μπορεί να γίνει καταλύτης για την ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής και τη μεταμόρφωση του κέντρου των Αθηνών. Το σχέδιο για την αναγέννησή της υπάρχει, παρουσιάστηκε λίγο πριν τις εθνικές εκλογές και με μεγάλη μου χαρά είδα να αγκαλιάζεται από όλες τις πλευρές και κυρίως απο τους κατοίκους της περιοχής. Πρόκειται για ένα στρατηγικό σχέδιο αξιοποίησης του χώρου των περίπου 135 στρεμμάτων ως πρότυπου αρχαιολογικού πάρκου που θα αναζωογονήσει την περιοχή και θα τη μεταμορφώσει σε μια γειτονιά, σύγχρονη, βιώσιμη, ασφαλή και λειτουργική. Ως πρώτη βουλευτής Αθηνών σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2012, θα βρίσκομαι στο πλευρό του νέου Δημάρχου με όλες μου τις δυνάμεις, με συγκεκριμένες και επεξεργασμένες προτάσεις για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των Αθηναίων. Για να γίνει η Αθήνα η πρωτεύουσα που αξίζουμε και αγαπάμε. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε εσένα και όλη την δημοτική ομάδα σου, Κώστα. #athens #municipality #mayor @kostasbakoyannis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Kefalogianni ?? (@olgakefalogianni) στις