Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Τατσόπουλος - Free Sunday
Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Τατσόπουλος

Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Τατσόπουλος

Σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση, εκτός μηχανικής υποστήριξης αλλά και με καλή λειτουργία των συστημάτων του οργανισμού, είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος, σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν μετά την έξοδο του από την μονάδα βρίσκεται εκτός της Μονάδας Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης από τις 4 Οκτωβρίου.

Ο Απόστολος Δοξιάδης προανήγγειλε μέσω Facebook την έξοδο του κ.Τατσόπουλου απο το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται από το πρωί της 1ης Οκτωβριου, όταν παρουσίασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας κατά την παρουσιά του σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha

«Σήμερα το απόγευμα υπέβαλα στον Petros Tatsopoulos την παραίτησή μου από προσωρινός Εκπρόσωπος Τύπου του, ρόλου που μου ανέθεσε η φιλία μας, η οικογένειά του και η τύχη. Ο Πέτρος απεδέχθη την παραίτησή μου και με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου. Ως τελευταία μου ενέργεια, με παρακάλεσε να ανακοινώσω ότι θα αναλάβει τα χρέη του Εκπροσώπου Τύπου του εαυτού του από την Πέμπτη, όταν θα επανέλθει στην έδρα του» έγραψε ο κ. Δοξιάδης λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.