Κικίλιας: Άνανδροι Ρουβίκωνες δεν τρομοκρατούμαι - Free Sunday
Κικίλιας: Άνανδροι Ρουβίκωνες δεν τρομοκρατούμαι

Κικίλιας: Άνανδροι Ρουβίκωνες δεν τρομοκρατούμαι

Ομάδα μελών του Ρουβίκωνα εισέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

«Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισέβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter o Βασίλης Κικίλιας. 

Δήλωση για την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του κ. Κικίλια έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας πως η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία.

«Οι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται. Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί».

Περίπου στη μιάμιση το μεσημέρι ομάδα αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα έκανε ντου στο πολτιικό γραφείο του Κικίλια.  Μια γυναίκα χτύπησε το κουδούνι και ζήτησε να δει τον Βασίλη Κικίλια. Όταν οι συνεργάτες του υπουργού της απάντησαν πως δεν ήταν εκεί αλλά στη Βουλή, τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν στο γραφείο, πέταξαν τρικάκια που έγραφαν «κάτω τα χέρια από τη δημόσια υγεία» και φεύγοντας έριξαν μπογιές στην πόρτα. Ενας από τους αστυνομικούς που ήταν στο χώρο τους καταδίωξε και κατάφερε να πιάσει τον ένα δράστη.