«Αφωνία» καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ για τις επιτυχίες της αστυνομίας - Free Sunday
«Αφωνία» καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ για τις επιτυχίες της αστυνομίας

«Αφωνία» καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ για τις επιτυχίες της αστυνομίας

Αφωνία καταλογίζει η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με μια σειρά εξελίξεων που έχουν να κάνουν με την ανομία για τις οποίες η Κουμουνδούρου δεν έχει εκδώσει ανακοινώσεις.

«Γιατί άραγε τόση αφωνία;» διερωτάται η Νέα Δημοκρατία, και αναφέρεται συγκεκριμένα:«Επίθεση στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Ούτε λέξη από το ΣΥΡΙΖΑ.

Εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης "Επαναστατική Αυτοάμυνα". Καμμία ανακοίνωση από το ΣΥΡΙΖΑ.Εντοπισμός γιάφκας εντός του πανεπιστημιακού χώρου της ΑΣΟΕΕ. Κουβέντα από το ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί άραγε τόση αφωνία; Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του», καταλήγει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της.

Απαντώντας ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, συνεχάρη την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας», ωστόσο άφησε αιχμές για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας. 

 

Ο Γιάννης Ραγκούσης όπως είπε «η νέα αυτή επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έρχεται, μεταξύ άλλων, σε συνέχεια της σύλληψης στις αρχές του 2019 στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης Πυρήνων της Φωτιάς Σεϊσίδη-Σακκά, όπως και της εξάρθρωσης της ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης Compat 18, το 2018».

Ο  τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνει ότι «η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνεχίζει να κάνει μια δουλειά βάθους και εκτός δημοσιότητας με σημαντικά αποτελέσματα», και καταλήγει λέγοντας ότι «αυτό που χρειάζεται επιτέλους να κάνει και η κυβέρνηση είναι να χειριστεί τα θέματα της ασφάλειας με υπευθυνότητα και χωρίς λαϊκισμούς και προπαγανδιστικούς θεατρινισμούς».

«Ψάξαμε στο site του ΣΥΡΙΖΑ και δε βρήκαμε τις δηλώσεις που επικαλείται ο κ. Ραγκούσης. Προφανώς τις λογόκριναν κι εκεί. Περιμένουμε την καταδίκη για την επίθεση στο γραφείο της κ. Νίκης Κεραμέως και την τοποθέτησή του για τη γιάφκα στην ΑΣΟΕΕ. Ίσως στις επόμενες ανακοινώσεις ή ποτέ», ανταπάντησε η ΝΔ.