Καραμανλής: Έκλεισαν «με το έτσι θέλω» το αμαξοστάσιο του ΟΣΕ - Free Sunday
Καραμανλής: Έκλεισαν «με το έτσι θέλω» το αμαξοστάσιο του ΟΣΕ
Eurokinissi

Καραμανλής: Έκλεισαν «με το έτσι θέλω» το αμαξοστάσιο του ΟΣΕ

Μικρή ομάδα εργαζομένων έκλεισε «με το έτσι θέλω» το αμαξοστάσιο των τρένων στου Ρέντη λόγω της απεργίας, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, προειδοποιώντας με βαριές ποινές αν ο χώρος δεν ανοίξει.

«Θα λάβουμε όλα τα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα» δήλωσε ο υπουργός στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» για την αιφνιδιαστική απεργία στα τρένα και τον Προαστιακό.

Όπως είπε, ενώ από το απόγευμα της Δευτέρας πάρθηκε απόφαση συμμετοχής στην απεργία, δεν ειδοποιήθηκε το επιβατικό κοινό αλλά ούτε και η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΣΕ, «κάτι το οποίο δείχνει τον παραλογισμό του ελληνικού κράτους και της ελληνικής νοοτροπίας συγκεκριμένων συνδικαλιστών».

«Μια χούφτα εργαζομένων πήγε με το ''έτσι θέλω'', με τσαμπουκά, με νοοτροπίες που θυμίζουν άλλες εποχές και κλείδωσε το αμαξοστάσιο στο Ρεντή», «μια οργανωμένη μειοψηφία έκανε παρακώλυση συγκοινωνίας, κατάληψη εργασιακού χώρου και δεν άφησε τους συναδέλφους τους να πάνε για να λειτουργήσει ο προαστιακός. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα», τόνισε ο κ. Καραμανλής. Κάλεσε τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν και να ανοίξει το αμαξοστάσιο στο Ρέντη «αλλιώς οι συνέπειες θα είναι βαριές».